Gå direkt till innehåll
ManageEngine ServiceDesk Plus har utsetts till Challenger i 2022 Gartner Magic Quadrant for IT Service Management Platforms.
ManageEngine ServiceDesk Plus har utsetts till Challenger i 2022 Gartner Magic Quadrant for IT Service Management Platforms.

Pressmeddelande -

ManageEngine utsågs till en Challenger i 2022 års Gartner® Magic Quadrant™ för IT Service Management Platforms

Inuits leverantör ManageEngine, IT Management divisionen av Zoho, tillkännager att de har utsetts till en Challenger i 2022 Gartner Magic Quadrant for IT Service Management Platforms.

Gartner-rapporten kan ses online

Gartner Magic Quadrant profilerar leverantörer på marknaden för ITSM-plattformar för att hjälpa beslutsfattare med objektiva insikter i leverantörernas affärs- och produktstrategier. ManageEngine, som har placerats i Magic Quadrant för tredje året i rad, utvärderades tillsammans med 10 ledande leverantörer av ITSM-plattformar för hur väl de uppfyller sin vision och dess förmåga att leverera.

”Vi tror Gartners erkännande är ett bevis på våra ansträngningar för att hjälpa organisationer att uppnå goda resultat genom sina satsningar på servicehantering. Den starka utvecklingen av ServiceDesk Plus i nära dialog med kunder och partners gör att de är delaktiga i utvecklingen och kan känna sig trygga oavsett om de väljer vår molntjänst eller driftar lösningen i sin egna IT-miljö”, säger Erik Tjärnkvist, produktchef på Inuit.

ManageEngine ServiceDesk Plus uppmärksammades också i 2022 års Gartner Critical Capabilities for IT Service Management Platforms. Analysen kring Critical Capabilities kompletterar Gartner Magic Quadrant och analyserar åtta funktioner som skiljer ITSM-erbjudandena från var och en av de 10 leverantörerna som nämns i rapporten.

Detta senaste erkännande av Gartner markerar ManageEngines femte Magic Quadrant-erkännande för ett specifikt lösningsområde under 2022. De andra erkännandena inkluderar Application Performance Monitoring and Observability, Privileged Access Management, Security Information and Event Management samt Unified Endpoint Management Tools.

Om ServiceDesk Plus

ManageEngine ServiceDesk Plus finns för Cloud och On-premises och är en helpdesk-lösning med ITIL-stöd för alla typer av organisationer. Från ärendehantering till avancerade ITSM-funktioner i kombination med användarvänlighet hjälper ServiceDesk Plus support-team att leverera service i världsklass med minskade kostnader.
Mer om ServiceDesk Plus

Om ManageEngine

ManageEngine förenklar IT-hantering för organisationer med sitt breda utbud av kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Organisationer förlitar sig på deras produkter för att hantera sina nätverk, datacenter, affärsapplikationer, ITIL helpdesk, IT-tjänster och säkerhet. ManageEngine ingår i ZOHO Corporation.
Mer om ManageEngine

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, OT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, PointSharp (Cryptshare), ManageEngine, New Boundary, Trustwave, WithSecure och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10
Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige