Gå direkt till innehåll
ManageEngine har utsetts till Leader i IDC MarketScape for Unified Endpoint Management

Pressmeddelande -

ManageEngine har utsetts till Leader i IDC MarketScape for Unified Endpoint Management

Inuits leverantör ManageEngines Unified Endpoint Management (UEM) lösning Endpoint Central har utsetts till Leader i IDC MarketScape inom flera UEM-kategorier. I IDC MarketScape kategorin Worldwide UEM Software 2022 Vendor Assessment-rapporten noteras: "Patchhantering är en av huvudfunktionerna för Windows- och Mac-plattformar, såväl som omfattande stöd för patch- och sårbarhetshantering för tredjepartsappar och mjukvara på båda plattformarna. Lösningen stödjer också automatisering av PCLM-rutiner som patchar, distribution av programvara och OS (utöver hantering av mobila enheter) och applikationshantering."

I dagens allt mer digitala arbetsstyrka måste organisationer säkerställa en positiv medarbetarupplevelse samtidigt som de kämpar mot ett snabbt utvecklande cyberthotslandskap. Organisationer behöver kontextuella insikter för att identifiera och undersöka incidenter samt implementera förebyggande mekanismer utan att hämma personalens användarupplevelse. Det är där Endpoint Central (tidigare Desktop Central) har sin styrka genom sin bredd inom hantering och säkerhet för endpoints i en och samma lösning.

"Säkerhetsfunktioner på endpoints blir allt viktigare, inte minst då personal ansluter från många olika platser och då gäller det att förenkla så mycket som möjligt. Det är därför ManageEngine kontinuerligt lägger till nya säkerhetsfunktioner till sin UEM-lösning Endpoint Central, som både förser IT med kraftfulla säkerhetsfunktioner och gör hanteringen av endpoints smidig," säger Erik Tjärnkvist, Produktchef på Inuit.

Endpoint Central har utsetts som Leader i dessa IDC MarketScape rapporter:

  • IDC MarketScape: Worldwide Unified Endpoint Management Software 2022 Vendor Assessment (Doc #US48325122, May 2022)
  • IDC MarketScape: Worldwide Unified Endpoint Management Software for Apple Devices 2022 Vendor Assessment (Doc #US48325222, May 2022)
  • IDC MarketScape: Worldwide Unified Endpoint Management Software for Small and Midsize Businesses 2022 Vendor Assessment (Doc #US48325522, May 2022)
  • It has also been positioned as a Major Player in the IDC MarketScape: Worldwide UEM Software for Ruggedized/Internet of Things Device Deployments 2022 Vendor Assessment (Doc #US48325322, May 2022)

För att ta del av rapporten besöker du denna sida.

Yogesh Kumar, CISO på Tata Advanced Systems Ltd., säger att Endpoint Central har gjort det möjligt att få insyn i cybersäkerhetshälsan på deras endpoints och servrar, "Vi har aktiverat SOC-varningar, så när vi får en varning har vi kunskap om endpointens hälso- och patchstatus, vilket hjälper oss att identifiera orsaken till SOC-varningen och i sin tur optimera den tid det tar för felsökning."

Pris och tillgänglighet

Endpoint Central finns både för lokal installation (on-premises) och som en molntjänst. Den går att testa i 30-dagar på produktsidan och där du även kan boka en personlig genomgång av produkten online. För priser kontakta Inuit på sales@inuit.se eller 08-753 05 10.

Om Endpoint Central

Endpoint Central, tidigare känd som Desktop Central, är en omfattande UEM-lösning för att hantera och säkra mycket diversifierade enhetsdistributioner, från servrar, stationära datorer, bärbara datorer, mobiltelefoner och surfplattor till POS-maskiner, OEMConfig-enheter och andra IoT-enheter. Det ger heterogent OS-stöd; end-to-end livscykelhantering av enheter, både traditionella och moderna; robust fjärrstöd; och säkerhetsfunktioner för endpoints med en enda agent och arbetsflöde. Endpoint Central finns tillgängligt både on-premises och som en SaaS-lösning och används av mer än 23 000 organisationer globalt samt integreras med många tredjeparts ITSM- och IAM-verktyg. För mer information, besök www.inuit.se/produkter/desktop-central

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, OT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Safe-T, Trustwave, WithSecure och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Kontakter

Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10
Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige