Gå direkt till innehåll
ManageEngine i 2021 Gartner Magic Quadrant for Unified Endpoint Management Tools

Pressmeddelande -

ManageEngine i 2021 Gartner Magic Quadrant for Unified Endpoint Management Tools

Inuits leverantör ManageEngine har utsetts till en nischspelare i Gartner Magic Quadrant 2021 for Unified Endpoint Management (UEM) Tools.

"Behovet av ett enhetligt verktyg för att hantera och säkra anställdas enheter är hög genom att fler och fler organisationer hanterar en hybrid arbetskraft", säger Mathivanan Venkatachalam på ManageEngine. "Detta erkännande av Gartner validerar vår anpassning till våra kunders krav och vår leverans av integrerad endpoint management och säkerhet."

"ManageEngine Desktop Central är ett omfattande verktyg för att centralisera din endpoint management över Windows-, macOS- och Linux -datorer", säger en IT -säkerhetschef i en Gartner Peer Insights recension. "Den erbjuder operativsystem- och tredjeparts patchhantering med automatiseringsfunktioner för att testa och distribuera patchar. Desktop Central ger god synlighet via standard- och anpassade rapporter och har bra support."

Om Desktop Central

Desktop Central är en unified endpoint management (UEM)-lösning för enhetlig hantering av datorer, servrar och mobila enheter med funktioner som patch management, MDM, software och OS deployment, remote support, sårbarhetsanalys, webbläsarsäkerhet, applikationskontroll, enhetskontroll samt Bitlocker-hantering.
Mer om Desktop Central

Om ManageEngine

ManageEngine förenklar IT-hantering för organisationer med sitt breda utbud av kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Organisationer förlitar sig på deras produkter för att hantera sina nätverk, datacenter, affärsapplikationer, ITIL helpdesk, IT-tjänster och säkerhet. ManageEngine ingår i ZOHO Corporation.
Mer om ManageEngine

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Safe-T, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige