Gå direkt till innehåll
IDC MarketScape har utsett ManageEngine till ledare i två UEM-rapporter

Pressmeddelande -

IDC MarketScape har utsett ManageEngine till ledare i två UEM-rapporter

Inuits leverantör ManageEngines unified endpoint management lösning Desktop Central har positionerat sig som en Major Player i Worldwide UEM- och IoT IDC MarketScape. Lösningen erkändes också som en Leader inom UEM IDC MarketScapes på Apple och SMB Deployments. Rapporterna uppskattar specifikt sårbarhetsanalys och hantering, patch-funktioner och omfattande automatisering av datorns livscykelhantering. Konkurrenskraftig paketering och add-on prissättningen i hela produktportföljen listades också som styrkor.

Desktop Central finns även med i Gartner Magic Quadrant Unified Endpoint Management Tools och har flera gånger utsetts till Gartner Peer Insights Customers' Choice for Unified Endpoint Management Tools.

Mer om Desktop Central

Desktop Central är en unified endpoint management (UEM)-lösning för enhetlig hantering av av datorer, servrar och mobila enheter med funktioner som patch management, MDM, software och OS deployment, remote support, sårbarhetsanalys, webbläsarsäkerhet, applikationskontroll, enhetskontroll samt Bitlocker-hantering. 
Mer om Desktop Central

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Safe-T, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige