Gå direkt till innehåll
Eslövs kommun väljer ManageEngine ServiceDesk Plus och Desktop Central

Pressmeddelande -

Eslövs kommun väljer ManageEngine ServiceDesk Plus och Desktop Central

Inuits integrationspartner Data Ductus har efter upphandling fått förtroendet att leverera ett nytt system för hantering av IT-tjänster till Eslövs kommun. Data Ductus uppdrag är att ersätta Eslövs nuvarande interna system för IT Service Management (ITSM) med en ny lösning från ManageEngine som förenklar och effektiviserar verksamheten.

Lösningarna från ManageEngine består av helpdesk-programvaran Service Desk Plus och endpoint management systemet Desktop Central som möjliggör att alla kommunens olika enheter kan hanteras från ett ställe. Data Ductus kommer efter implementation fortsätta ge stöd och support till Eslövs kommun.

- Vi välkomnar Eslövs kommun som kund på ServiceDesk Plus och Desktop Central och vi vet att de är i goda händer med Data Ductus som har lång erfarenhet av liknande projekt, säger Erik Tjärnkvist, Product Manager på Inuit.

  Läs mer i pressmeddelandet från Data Ductus. Inuit representerar och distribuerar ManageEngines lösningar i Norden. Du kan läsa mer om ManageEngines lösningar på Inuits webbsida där du även kan testa produkterna. För frågor kontakta oss på sales@inuit.se eller 08-753 05 10.

  Om Data Ductus

  Data Ductus är en oberoende leverantör av ITSM-tjänster och tillhandahåller optimala lösningar för kundens behov – allt från hantering av virtuella skrivbord till fullskaliga nätverkslösningar, inklusive nätverk som tjänst, och proaktiva servicedesk-funktioner med bemanning på plats eller på distans.
  Mer om Data Ductus

  Om ServiceDesk Plus

  ManageEngine ServiceDesk Plus finns för Cloud och On-premises och är en webbaserad helpdesk-lösning med ITIL-stöd för alla typer av organisationer. Med avancerade ITSM-funktioner i kombination med användarvänlighet hjälper ServiceDesk Plus support-team att leverera service i världsklass med minskade kostnader. 
  Mer om ServiceDesk Plus

  Om Desktop Central

  Desktop Central är en unified endpoint management (UEM)-lösning för enhetlig hantering av datorer, servrar och mobila enheter med funktioner som patch management, MDM, software och OS deployment, remote support, sårbarhetsanalys, webbläsarsäkerhet, applikationskontroll, enhetskontroll samt Bitlocker-hantering.
  Mer om Desktop Central

  Om ManageEngine

  ManageEngine förenklar IT-hantering för organisationer med sitt breda utbud av kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Organisationer förlitar sig på deras produkter för att hantera sina nätverk, datacenter, affärsapplikationer, ITIL helpdesk, IT-tjänster och säkerhet. ManageEngine ingår i ZOHO Corporation.
  Mer om ManageEngine

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier


  Om Inuit AB 
  Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Safe-T, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

  Kontakter

  Markus Arvidsson

  Markus Arvidsson

  Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10
  Erik Tjärnkvist

  Erik Tjärnkvist

  Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10

  Relaterat innehåll

  Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

  Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

  Inuit AB
  Enebybergsvägen 10A
  182 86 Danderyd
  Sverige