Gå direkt till innehåll
Inuit deltar med ManageEngine på Stockholm Tech Show

Nyhet -

Inuit deltar med ManageEngine på Stockholm Tech Show

Inuit deltar som utställare med ManageEngine på Stockholm Tech Show, Kistamässan den 3-4 maj. ManageEngines bredd inom områden som cybersäkerhet, identitetshantering, SIEM, service management och nätverksövervakning gör att vi har lösningar för många av de IT-utmaningar organisationer står inför idag. Genom att erbjuda både molntjänster och on-premises kan kunden alltid vara trygg med att de kan välja en lösning som lever upp till de regler och förordningar de lyder under.

ManageEngines lösningsområden:

  • Identity and access management
  • Enterprise service management
  • Unified endpoint management and security
  • IT operations management
  • Security information and event management
  • Advanced IT analytics
  • Low-code app development
  • IT management for MSPs

Vi välkomnar alla besökare till vår ManageEngine monter J:14B i Cybersecurity & Cloud delen där vi kommer demonstrera våra lösningar och svara på frågor från besökare.

Om ManageEngine

ManageEngine förenklar IT-hantering för organisationer med sitt breda utbud av kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Organisationer förlitar sig på deras produkter för att hantera sina nätverk, datacenter, affärsapplikationer, ITIL helpdesk, IT-tjänster och säkerhet. ManageEngine ingår i ZOHO Corporation.
Mer om ManageEngine

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige