Gå direkt till innehåll
ManageEngine har utsetts till Champion inom IT asset management av Info-Tech Research Group

Pressmeddelande -

ManageEngine har utsetts till Champion inom IT asset management av Info-Tech Research Group

Inuits tillverkare ManageEngine har erhållit flera utmärkelser för sina framstående IT-lösningar och nu senast är det Info-Tech Research Group som utsett Desktop Central till Champion i IT asset management (ITAM).

För att hantera och kontrollera komplexa IT-verksamheter måste företag välja rätt verktyg, strategier och talanger för att skydda sin verksamhet. Organisationer söker ofta ett lewerantörsneutralt perspektiv för att studera vad som erbjuds på marknaden. Denna utvärderings- och bedömningsfas underlättas genom recensioner från branschanalytiker inklusive Info-Tech Research Group, Gartner, Forrester, IDC och Enterprise Management Associates (EMA).

Desktop Central är en ITAM Champion

Software Reviews, en avdelning inom Info-Tech Research Group släppte nyligen sitt Emotional Footprint 2019 för IT asset management (ITAM) som utser Desktop Central till en Champion. Desktop Central hjälper till att hantera servrar, bärbara och stationära datorer, mobiler och surfplattor från en central plats. Kriterierna för utmärkelsen baserades på produktfunktioner, användartillfredsställelse, leverantörsupplevelse, kapacitet, känslomässigt fotavtryck och värdeindex.

Emotional Footprint report

Info-Techs Emotional Footprint report hjälper de som utvärderar lösningar att förstå hur användare känslomässigt är bundna till en produkt och hur de använder den. Här uttrycker användarna sitt gillande eller ogillande för en produkt baserat på flera kriterier.

Emotional Footprint report från Software Reviews ger den övergripande känslan användare har för en leverantör. Detta är en indikator på vad användare tycker om en lösning såsom:

  • Produktpåverkan
  • Förhandling och kontrakt
  • Konfliktlösning
  • Serviceupplevelse
  • Strategi och innovation

Desktop Central fick titeln Champion i Software Reviews Emotional Footprint report medan Asset Explorer, en annan ITAM-lösning från ManageEngine, utsågs som en Relationship Builder.

Analys av ITAM Data Quadrant

Software Review's Data Quadrant ger en grundlig utvärdering och rangordning av alla programvaror i en viss kategori och gör det möjligt för organisationer att utvärdera kriterier inklusive:

  • Användartillfredsställelse
  • Funktioner
  • Jämförelse av leverantör
  • Sannolikheten att rekommendera en leverantör

Den totala rankningen baseras på den sammansatta poängen och ledarna i varje kategori tilldelas guldmedaljer för sina prestationer.

ManageEngine har nu två produkter i Leader-kvadranten för ITAM-rapporten för Software Reviews, Desktop Central och Asset Explorer. Var och en erbjuder branschledande funktioner för att hantera IT assets och leverera ITAM på ett förenklat och unikt sätt.

Desktop Central är omtyckt av både kunder och branschanalytiker

Med nya prestationer som Next Gen UEM av Cyber Defense Magazine, G2 High Performer under hösten 2019 och den senaste utmärkelsen från Info-Tech bevisar återigen Desktop Central sitt värde på marknaden. Med en enhetlig strategi för IT-hantering är Desktop Central det optimala valet för endpoint management och säkerhet.

Desktop Central finns för nerladdning och test på Inuits webbsida på denna länk.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, ManageEngine, New Boundary, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se


Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige