Gå direkt till innehåll
Desktop Central i Gartner Magic Quadrant för Unified Endpoint Management

Pressmeddelande -

Desktop Central i Gartner Magic Quadrant för Unified Endpoint Management

ManageEngine Desktop Central har utsetts av Gartner att ingå i Magic Quadrant 2019 för Unified Endpoint Management Tools för andra året i rad.

Dessutom fortsätter Desktop Central att vara Customers’ Choice för Client Management Tools på Gartner Peer Insights.

Om Desktop Central

Desktop Central är en unified endpoint management (UEM)-lösning för enhetlig hantering av av datorer, servrar och mobila enheter med patch management, MDM, software och OS deployment, samt remote support.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, ManageEngine, New Boundary, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se


Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige