Gå direkt till innehåll
Kalix kommun effektiviserar it-arbetet med produkter från ManageEngine

Pressmeddelande -

Kalix kommun effektiviserar it-arbetet med produkter från ManageEngine

Kalix kommun intervjuas i en artikel i Framtidens Kommuner & Regioner om hur ManageEngines produkter från Inuit underlättar deras vardagliga arbete. Tidigare hade de svårt att hinna med alla uppgifter, men nu hinner de med alla ärenden och kan vara mer proaktiva i sin IT-hantering och support vilket ger en högre servicegrad. Kalix kommun använder fem olika produkter från tillverkaren ManageEngine: ServiceDesk Plus, Desktop Central, OpManager, ADSelfService Plus och ADManager Plus.

– Produkterna från ManageEngine underlättar verkligen vårt dagliga arbete. Tidigare hade vi svårt att hinna med alla våra uppgifter, men nu hinner vi med alla ärenden och kan även åtgärda saker och ting innan användarna upptäcker att de är i behov av teknisk support. ManageEngines produkter gör att vi spar mycket tid. Att skapa ett användarkonto tar exempelvis numera bara ett par sekunder, tidigare tog det flera minuter per konto. Det är dessutom mycket lättare att överblicka hela it-infrastrukturen, då vi enkelt kan få ut de rapporter och den statistik vi behöver när det gäller exempelvis licenshantering, säger John Lindbäck, it-manager på Kalix kommun.

Läs hela artikeln med Kalix kommun

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Grey Wizard, ManageEngine, New Boundary, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se


Kontakter

Thorir Eggertsson

Thorir Eggertsson

VD, grundare och ägare VD 08-753 05 10
Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige