Gå direkt till innehåll
Revolutionera hanteringen av klienter och mobiler

Revolutionera hanteringen av klienter och mobiler

Tid 12 Mars 2020 14:00 – 14:30

Plats Webinar

Många organisationer använder flera olika system för att hantera sina klienter och mobiler. Problemet är att det blir ineffektivt, dyrt att underhålla och svårt att bibehålla kompetens.

Under detta webinar får du se hur du på ett enhetligt sätt kan hantera allt som rör din enhetshantering, allt från patchning av Windows och tredjepartsapplikationer till OS deployment, remote control och MDM.

Häng med på en demo av Unified Endpoint Managements lösning Desktop Central som visar hur du kan skapa en enhetlig och modern hantering av klienter, servrar och mobila enheter över alla typer av OS som Mac, Linux, Windows, iOS, Android eller ChromeOS.

Webinaret spelas in och delas med alla som är anmälda.

Anmäl dig här

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterade nyheter

Inuit AB - Effektiva IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige