Gå direkt till innehåll
Vi visar hur du kan aktivera MFA för alla dina applikationer och tjänster

Pressmeddelande -

Vi visar hur du kan aktivera MFA för alla dina applikationer och tjänster

Microsoft bedömer att 99.9% av alla försök att hacka ett konto stoppas med multifaktorautentisering (MFA). Många applikationer och tjänster saknar möjligheten till MFA vilket förhindrar organisationer från att tillämpa multifaktorautentisering på ett säkert sätt enligt ett zero-trust ramverk.

Med anledning av det bjuder vi in till ett webinar den 25 mars där vi kommer visa en ny centraliserad metod för MFA som möjliggör att applicera MFA på samtliga applikationer och tjänster i en verksamhet.

Vi arrangerar webinaret i samarbete med vår leverantör Safe-T och vi har bjudit in Daniel Nilsson, IAM konsult på Knowit Secure som kommer ge sitt perspektiv på MFA och dess säkerhetsaspekter.

Fakta om webinaret:

Titel: How to enable MFA to all your applications and services
Datum: 25 mars 2021
Tid: 15.00 - 15:45

Registrera dig till webinaret här

Om Safe-T

Safe-T är en leverantör av Zero Trust Access-lösningar som mildrar attacker mot företagens affärskritiska tjänster och känsliga information samtidigt som det säkerställer oavbruten drift. Safe-T:s lösningar finns för moln, on-premises samt hybrida miljöer och säkerställer att åtkomst, vare sig det är inom organisationen eller från organisationen till internet, är säkrad enligt Zero Trust-filosofin "validera först, åtkomst senare". Det betyder att ingen är betrodd som standard och verifiering krävs av alla som försöker få tillgång till resurser i nätverket eller i molnet.
Mer om Safe-T ZoneZero

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Safe-T, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Relaterade event

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige