Gå direkt till innehåll
Safe-T lanserar lösenordsfri Zero Trust Network Access-lösning

Pressmeddelande -

Safe-T lanserar lösenordsfri Zero Trust Network Access-lösning

Safe-T's Zero Trust Network Access (ZTNA) -lösning förenar alla åtkomstscenarier för externa och interna användare och minskar IT-kostnader.

Inuits leverantör Safe-T, en leverantör av lösningar för säker åtkomst, lanserar ZoneZero version 5.0 och presenterar en rad nya funktioner och förbättringar av den enda Zero Trust Network Access (ZTNA) -lösningen på marknaden som förenar alla åtkomstscenarier för externa och interna användare.

De största nyheterna i ZoneZero version 5.0:

 • ZoneZero Quick Access - Unik, snabb och lösenordsfri tillgång till företagsresurser
 • Identitetsbaserade segmenteringsmöjligheter för högre säkerhet
 • Snabbare implementation - bara några timmar
 • Introduktion av nya användarbaserade rapporter

”I dagens IT-miljöer ser förutsättningarna mycket olika ut. Ett ramverk för Zero Trust bör tillämpas på varje åtkomstmetod och måste kunna kombinera flera metoder för att bilda en enhetlig och hanterbar säkerhetsarkitektur”, säger Thorir Eggertsson, grundare och VD på Inuit.

”Senaste versionen av ZoneZero gör det ännu enklare att implementera för alla typer av scenarier som VPN-användare, icke-VPN-användare eller interna användare, och dess flexibilitet ger den bästa användarupplevelsen och hanteringsfunktionerna.”

Safe-T:s ZoneZero-lösning är den enda plattformen för säker åtkomst som kan använda eller ersätta en organisations äldre/befintliga VPN-infrastruktur och tillåta säker åtkomst för alla typer av användare, baserat på identitet och variabler:

 • Externa icke-VPN-användare (konsulter m.fl.)
 • Externa VPN-användare (anställda)
 • Interna anställda

Efter dussintals implementeringar av Safe-T:s ZoneZero -lösning av partners över hela världen har Safe-T samlat viktiga insikter om marknadens behov och krav som bidragit mycket till utvecklingen av dess innovativa ZoneZero version 5.0 som nu introduceras. Den nya versionen har banbrytande nya funktioner tillsammans med förbättringar av befintliga funktioner:

ZoneZero Quick Access - Unik, snabb och lösenordsfri tillgång till företagsresurser

 • Skydd mot brute force injektioner och distribuerade denial-of-service (DDoS) attacker
 • Quick Access med Telegram- och WhatsApp-applikationer, som används som en stark och enkel väg att använda multifaktorautentisering (MFA)
 • Quick Access med biometriskt baserade MFA-lösningar
 • Quick Access med QR-kodbaserad MFA

Identitetsbaserade segmenteringsmöjligheter för högre säkerhet

 • Isolering av nätverkssegment, separering av tillgångar baserat på identiteter inom organisationen
 • Stöd för MFA för användare och tjänster, MFA för godkännande och åter-autentisering av MFA för känsliga tjänster

Förbättrad hantering och implementering - minskad implementationstid till bara några timmar

 • Omdesignat gränssnitt för enklare konfiguration
 • Enhetlig konfiguration av alla implementationsalternativ
 • Ny docker-baserad container för att förenkla lokal- eller hybriddistribution

Övervakning och rapportering

 • Introduktion av nya användarbaserade rapporter som spårar hela användaråtkomstflödet
 • Introduktion av nya användarbaserade rapporter som möjliggör övervakning och planering av ZoneZero -kapacitet och anpassning till licens och kapacitet.

Tillgänglighet och pris

ZoneZero version 5.0 finns tillgänglig nu. Du kan ladda ner och testa eller boka en online demo här. För priser kontakta Inuit på sales@inuit.se eller 08-753 05 10.

Om Safe-T

Safe-T är en leverantör av Zero Trust Access-lösningar som mildrar attacker mot företagens affärskritiska tjänster och känsliga information samtidigt som det säkerställer oavbruten drift. Safe-T:s lösningar finns för moln, on-premises samt hybrida miljöer och säkerställer att åtkomst, vare sig det är inom organisationen eller från organisationen till internet, är säkrad enligt Zero Trust-filosofin "validera först, åtkomst senare". Det betyder att ingen är betrodd som standard och verifiering krävs av alla som försöker få tillgång till resurser i nätverket eller i molnet.
Mer om Safe-T ZoneZero

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Safe-T, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Kontakter

Thorir Eggertsson

Thorir Eggertsson

VD, grundare och ägare VD 08-753 05 10
Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige