Gå direkt till innehåll
Inuit tar in Zero Trust leverantören Safe-T

Pressmeddelande -

Inuit tar in Zero Trust leverantören Safe-T

Inuit utökar sitt erbjudande inom säkerhet genom det nya samarbetet med Safe-T och kan nu erbjuda marknaden en lösning inom Zero Trust Network Access som hjälper organisationer att integrera Zero Trust i sin nuvarande IT-miljö.

Lösningen från Safe-T heter ZoneZero och tar bort behovet av att designa om nätverket och åtkomstflödet för Zero Trust samt har stöd för alla typer av åtkomstmetoder inklusive VPN.

- Nu när organisationer har löst de flesta praktiska sakerna med att medarbetarna arbetar på distans så kommer fokus framöver att vara att göra distansarbetet så säkert som möjligt. Samarbetet med Safe-T breddar vårt erbjudande så vi kan hjälpa våra kunder och partners att införa Zero Trust utan att bygga om IT-miljön, säger Thorir Eggertsson, VD på Inuit.

ZoneZero låter dig lägga till en högre säkerhetsnivå i din befintliga infrastruktur för att förbättra din VPN, möjliggöra äkta multifaktor- och kontinuerlig autentisering till dina servicesessioner samt autentisera enskilda sessioner vid användning. ZoneZero uppnår detta klientlöst med sömlös integration i din infrastruktur med en snabb implementationstid.

- Vi är stolta över vårt samarbete med Inuit som kommer att marknadsföra och distribuera Safe-T:s ZoneZero lösningar i Sverige för att hjälpa sina kunder att säkerställa säker åtkomst hela tiden, oavsett om de använder VPN, ansluter intern personal eller ger tillgång till externa användare. Vi ser fram emot ett fruktbart partnerskap med Inuit och att se våra lösningar hjälpa fler organisationer i Sverige, säger Avi Rubinstein, Chief Business Officer på Safe-T.

ZoneZero - Zero Trust Network Access

Safe-T ZoneZero hjälper dig att:

  • Isolera känsliga applikationer - Håller applikationer dolda genom att autentisera dina användare innan du ger åtkomst.
  • Förstå användarnas beteende - Inbyggd User Behavior Analytics (UBA) för att få djupgående insikter om dina redan autentiserade användare, för att upptäcka och förhindra insiderhot.
  • Förutse attacker innan de inträffar – ZoneZero använder machine learning för att varna när det finns indikationer på attacker innan de inträffar.
  • Förbättra användarupplevelsen - sömlös integration som inte stör användarna samt att det är enkelt att hantera för IT-personal.
  • Minimera exponeringen av applikationer och filer - Användare beviljas åtkomst först efter autentisering baserat på deras behörigheter.
  • Ta full kontroll - Du ställer villkoren; helt skalbar och flexibel för att möta ditt behov.
  • Flexibel implementation - Välj mellan moln, on-premises eller hybrid efter dina behov.

Tillgänglighet och pris

ZoneZero finns tillgängligt nu. Du kan ladda ner och testa eller boka en online demo här. För priser kontakta Inuit på sales@inuit.se eller 08-753 05 10.

Om Safe-T

Safe-T är en leverantör av Zero Trust Access-lösningar som mildrar attacker mot företagens affärskritiska tjänster och känsliga information samtidigt som det säkerställer oavbruten drift. Safe-T:s lösningar finns för moln, on-premises samt hybrida miljöer och säkerställer att åtkomst, vare sig det är inom organisationen eller från organisationen till internet, är säkrad enligt Zero Trust-filosofin "validera först, åtkomst senare". Det betyder att ingen är betrodd som standard och verifiering krävs av alla som försöker få tillgång till resurser i nätverket eller i molnet.
Mer om Safe-T ZoneZero

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Trustwave, Safe-T och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se


Kontakter

Thorir Eggertsson

Thorir Eggertsson

VD, grundare och ägare VD 08-753 05 10
Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige