Gå direkt till innehåll
ServiceDesk Plus får nytt visuellt change workflow

Nyhet -

ServiceDesk Plus får nytt visuellt change workflow

Inuits leverantör ManageEngine släpper nya funktioner i senaste uppdateringen av ServiceDesk Plus. Största nyheten är en ny change visuell workflow builder som gör det möjligt att enkelt bygga komplexa change workflows med alla nödvändiga automatiseringar och anpassningar för att få bort luckor i organisationens förändringsprocesser.

Detta kan du uppnå med nya change workflow builder:

  • Förbättra effektiviteten i utrullningen med väl planerade förändringsprocesser genom att bygga visuella change workflows på ett drag-and-drop gränssnitt.
  • Anpassa arbetsflöden med olika stadier, status, villkorlig förgrening och fältuppdateringar för att visuellt kartlägga en IT-förändring.
  • Effektivisera din change enablement med en mängd olika uppdragskritiska automatiseringar som godkännanden, aviseringar och andra uppdateringar under hela din change lifecycle.
  • Sätt upp unika change workflows för allmänna eller nödändringar och kontrollera hur olika ändringstyper hanteras i din organisation.


Läs mer om change workflow builder och andra nyheter i den senaste versionen av ServiceDesk Plus. 

För våra kunder genomför vi en online training den 28 april där du får lära dig hur du drar nytta av den nya funktionaliteten.

Om ServiceDesk Plus

ManageEngine ServiceDesk Plus finns för Cloud och On-premises och är en webbaserad helpdesk-lösning med ITIL-stöd för alla typer av organisationer. Med avancerade ITSM-funktioner i kombination med användarvänlighet hjälper ServiceDesk Plus support-team att leverera service i världsklass med minskade kostnader. Mer om ServiceDesk Plus

Om ManageEngine

ManageEngine förenklar IT-hantering för organisationer med sitt breda utbud av kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Organisationer förlitar sig på deras produkter för att hantera sina nätverk, datacenter, affärsapplikationer, ITIL helpdesk, IT-tjänster och säkerhet. ManageEngine ingår i ZOHO Corporation. Mer om ManageEngine

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB

Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige