Gå direkt till innehåll
ComAround och Inuit i nytt samarbete

Bild -

ComAround och Inuit i nytt samarbete

ComAround integreras med ServiceDesk Plus från ManageEngine. Integrationen innebär bl.a. att handläggare och användare får förslag på lösningar från ComArounds kunskapsdatabas direkt i ServiceDesk Plus. Samarbetet innebär även att Inuit blir distributör för ComAround Zero. På bilden ser du Björn Björkman, produkägare på ComAround och Thorir Eggertsson, VD på Inuit.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Av: Inuit
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 3000 x 2002, 1,25 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Thorir Eggertsson

Thorir Eggertsson

VD, grundare och ägare VD 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige