Gå direkt till innehåll
Analytics Plus, ManageEngines IT-analyslösning, är nu tillgänglig i molnet för att göra det möjligt för användare att analysera sin IT-data visuellt och samla in insikter.
Analytics Plus, ManageEngines IT-analyslösning, är nu tillgänglig i molnet för att göra det möjligt för användare att analysera sin IT-data visuellt och samla in insikter.

Pressmeddelande -

ManageEngine lanserar SaaS-version av Analytics Plus

Inuits leverantör ManageEngine, IT Management divisionen av Zoho, gör dess IT-analysprodukt Analytics Plus tillgänglig som ett SaaS-tjänst vilket gör det möjligt för användare att sätta upp en fullt fungerande, integrerad analysplattform på under 60 sekunder. Denna lansering fullbordar ManageEngines vision att göra Analytics Plus tillgängligt var som helst, det vill säga att göra det enkelt för en organisation att använda analysverktyg på privata eller offentliga moln som AWS och Azure.

"Analytics Plus är en kraftfull analysplattform som kombinerar data från många olika källor och genom att göra den tillgänglig som SaaS-lösning öppnas nya möjligheter med nya integrationer och ökad skalbarhet", säger Erik Tjärnkvist, produktchef på Inuit.

IT-driften är numera strukturerad på ett sätt som motiverar användningen av flera övervakningsverktyg och tekniker för att säkerställa driften för verksamheten och tillgänglig dygnet runt. Även om dessa IT-verktyg ger insyn i deras verksamhetsområde misslyckas de med att ge en fullständig insyn i IT som helhet och det kostar både tid och ansträngning att samla in insikter.

Analytics Plus nya molnerbjudande kompletterar IT-applikationsstacken genom att skapa en grund för integrationer så att att organisationer kan ansluta till en mängd datakällor och komma igång snabbare, öka produktiviteten och minska utgifterna för ökad lönsamheten.

"På ManageEngine har vi sett flera digitala transformationstrender under de senaste två decennierna i alla branschvertikaler: snabbt molninförande, ett behov av att skapa en datacentrerad kultur och behovet av avancerad AI för att sålla bland data och etablera korrelationer, prioritera händelser samt eliminera behovet av mänskligt ingripande i dataanalys", säger Rakesh Jayaprakash, produktchef på ManageEngine. "Det är därför vi har lanserat molnversionen av Analytics Plus – en kombination av vår 20+ år av expertis med molnfördelar som flexibilitet, smidighet och skalbarhet för att hjälpa till att förstärka strategiskt beslutsfattande med insikter som är snabba, pålitliga och kontextuella. "

Förutom molntjänsten av Analytics Plus kan lösningen installeras på lokala servrar (Windows- eller Linux), Docker eller på molnplattformar som AWS, Azure och Google Cloud.

IT och Business App Connectivity för att spåra IT-prestanda holistiskt

Analytics Plus integrerar redan nu med mer än 40 affärsapplikationer som Microsoft Dynamics CRM, Stripe, SurveyMonkey, Google Analytics, Xero, QuickBooks, Salesforce CRM och LinkedIn tillsammans med över 30 IT-övervakningsapplikationer som SolarWinds, Nagios, Splunk, DataDog, AppDynamics och OpenNMS för att hjälpa IT att få en helhetssyn över hur IT levererar. Stöd för dessa nya appar kommer att göra det möjligt för IT att mäta ROI på IT-avkastningen tillsammans med hur IT har bidragit till att uppnå affärsmål.

Kontextmedveten AI för att leverera intelligens på domännivå

ManageEngine har också förbättrat sin inbyggda AI-assistent med intelligens på domännivå för att överbrygga klyftan mellan data och beslutsfattare. "Kontextuell AI (artificiell intelligens) kan leverera de mest avgörande insikterna i stor skala som kommer att tilltala IT", säger Jayaprakash.

Analytics Plus kontextmedvetna AI gör det möjligt för användare att:

  • Upprätta samband mellan data från olika applikationer och datakällor
  • Sanabbt identifiera möjligheter och hot
  • Få detaljerade insikter i aspekter av IT-drift och verksamheten som kanske inte är möjliga annars

Mer om Analytics Plus som molnbaserad analysplattform

Tillgänglighet och information

Testa Analytics Plus genom att följa instruktionerna på produktsidan. Kontakta oss på sales@inuit.se eller 08-753 05 10 för frågor, priser och genomgång av lösningen

Om Analytics Plus

Analytics Plus är en AI-baserad IT-analyslösning som integrerar med över 200 IT- och affärsapplikationer för att göra det möjligt för CXO:er att konvergera analyser i en enda dashboard för snabbare beslutsfattande. Zia, den inbyggda AI-assistenten, kommer laddad med IT-intelligens som identifierar korrelationer i data från flera applikationer och datakällor och ger insikter för att lösa problem och ta vara på möjligheter. Analytics Plus stöder modulöverskridande analysfunktioner som hjälper IT att få insikt i hur funktionella IT-domäner som tjänstehantering, driftledning, IT-ekonomistyrning och projektledning är relaterade till varandra.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, OT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Safe-T, Trustwave, WithSecure och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10
Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige