Gå direkt till innehåll
ManageEngine automatiserar skapandet av användarkonton i Office 365 med ADManager Plus

Pressmeddelande -

ManageEngine automatiserar skapandet av användarkonton i Office 365 med ADManager Plus

Inuits leverantör ManageEngine lanserar nu automatiserad tilldelning av användarkonton i Microsoft Office 365 från ADManager Plus, ManageEngines programvara för Active Directory administration och rapportering. Den nya funktionen skapar automatiskt ett användarkonto i Office 365 när en IT-administratör skapar ett nytt AD-konto i ADManager Plus.

I avsaknad av automatiserad tilldelning behöver administratörer som arbetar i synkroniserade AD-miljöer vänta med att skapa ett konto i Office 365 efter det att de har skapat ett nytt AD-konto. Finns det ingen AD-synkronisering behöver administratörer lägga ner dubbelt så mycket tid på att skapa ett AD-konto och ett Office 365-konto för samma användare. Nu kommer ADManager Plus med en lösning på detta genom att automatisera denna omständliga procedur och gör att skapandet av användare kan göras i ett steg.

Från Office 365 inställningen i ADManager Plus kan administratörer helt enkelt välja det alternativ som bäst passar deras affärsbehov. Administratörer kan välja att skapa ett konto i Office 365 baserat på om katalogsynkronisering är aktiverat eller inaktiverat.

"The integration of ADManager Plus with Office 365 (user creation) happens to be one of the finest implementations. It undoubtedly adds to the repertoire of AD solutions," säger Kashif Latif, security administrator på City of Brampton.

Om ADManager Plus
ADManager Plus är en webbaserad produkt för Windows Active Directory administration och rapportering som hjälper Active Directory administratörer och helpdeskpersonal att utföra sina dagliga uppgifter. Med ett intuitivt och lättanvänt användargränssnitt hanterar ADManager Plus en mängd olika komplexa uppgifter och genererar ett stort antal Active Directory rapporter för alla möjliga behov.
Läs mer: www.inuit.se/se/produkter/itadministration/manageengine_admanager_plus/

Om ManageEngine
ManageEngine erbjuder Real-time IT Management produkter inom ITSM (ITIL),  DCIM, Active Directory, självbetjäningsportaler, logghantering samt hantering av datorer och mobila enheter. Produkterna används av över 80 000 organisationer och kunderna tycker produkterna är lättanvända och konkurrenskraftigt prissatta. ManageEngine har en stark närvaro på den svenska marknaden genom Inuit med kompetenspartners och svensk support.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom innehållskontroll av e-post- och webbtrafik, e-postarkivering och e-posthantering, klassificering av information, hantering av mobiltelefoner och pekplattor, antivirus, antispam, kryptering, mjukvarudistribution, inventarie- och licenshantering, ärendehantering och övervakning. Exempel på tillverkare som Inuit representerar på den svenska marknaden är Avecto, Bitdefender, BlockMaster, Capricode, Check Point, CronLab, Deepnet Security, ManageEngine, New Boundary, Titus, Trustwave, Vembu, Wave, och Zoho. Inuit har sitt huvudkontor i Danderyd, Stockholm. Inuits webbsida: http://www.inuit.se


Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige