Gå direkt till innehåll
Inuit och WithSecure bjuder in till ett säkerhetsevent

Nyhet -

Inuit och WithSecure bjuder in till ett säkerhetsevent

Den 8 juni bjuder Inuit och WithSecure in till ett högaktuellt säkerhetsevent i centrala Stockholm om cybersäkerhetshoten mot Sveriges organisationer och företag.

Hotlandskapet har förändrats betydligt senaste åren och cyberkriminalitet i olika former utgör en allt större utmaning för Sveriges organisationer. De senaste månaderna har hotbilden ökat ytterligare i och med det försämrade säkerhetspolitiska läget. Som organisation är det svårt att veta hur du ska prioritera dina investeringar.

Vi bjuder in dig till en lärorik eftermiddag om hur hotbilden ser ut för Sveriges organisationer, vilka typer av cyberattacker som organisationer utsätts för samt hur du kan skydda din verksamhet mot dessa typer av attacker.

Deltagarna kommer få se exempel på hur ett intrång går till, olika sätt angripare tar sig in i din organisations IT-miljö och vad kriminella gör under de 200 dagar de i snitt rör sig fritt inom den angripna organisationen.

Fakta om eventet

8 juni, kl. 15:00 -18:00 (Afterwork från 16:30), United Spaces Stockholm Waterfront. Eventet är kostnadsfritt och vänder sig till CIO, CISO, säkerhetsspecialister, säkerhetskonsulter eller liknande roller.

Mer information och anmälan: www.inuit.se/cybersakerhetshoten-mot-svenska-organisationer

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterade event

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige