Gå direkt till innehåll
Inuit och WithSecure bjuder in till en eftermiddag om den senaste utvecklingen inom cybersäkerhet i Sverige.
Inuit och WithSecure bjuder in till en eftermiddag om den senaste utvecklingen inom cybersäkerhet i Sverige.

Cybersäkerhetshoten mot svenska organisationer

Tid 8 Juni 2022 15:00 – 18:00

Plats United Spaces Stockholm Waterfront, Klarabergsviadukten 63, Stockholm

I snitt tar det över 200 dagar innan ett intrång upptäcks. Hotlandskapet har ändrats betydligt senaste åren och cyberkriminalitet i olika former utgör en allt större utmaning för Sveriges organisationer. Som organisation är det svårt att veta hur du ska prioritera dina investeringar.

Inuit bjuder tillsammans med WithSecure in dig på en lärorik eftermiddag om hur hotbilden ser ut för Sveriges organisationer, vilka typer av cyberattacker som organisationer utsätts för samt hur du kan skydda din verksamhet mot dessa typer av attacker.

Erik Eklund, säkerhetskonsult på WithSecure, jobbar dagligen med proaktivt säkerhetsarbete. WithSecures konsulter blir anlitade att hacka företag innan cyberkriminella gör det. Erik kommer visa er konkreta exempel på hur ett intrång går till, olika sätt de tar sig in i din organisations IT-miljö och vad kriminella gör under de 200 dagar de rör sig fritt inom din organisation.

Ta chansen att träffa säkerhetsspecialister från WithSecure och Inuit som kommer dela med sig av utvecklingen på cybersäkerhetsområdet och svara på dina frågor.

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige