Gå direkt till innehåll
Faktureringsfunktion till ServiceDesk Plus MSP

Nyhet -

Faktureringsfunktion till ServiceDesk Plus MSP

Ett av de största problemen MSP: s står inför i dag är spårning och fakturering för de tjänster som de erbjuder. Att upprätthålla flera kundkonton med olika verktyg och hantera dem korrekt har alltid varit komplicerat.

ServiceDesk Plus MSP kommer nu i version 8.1 där den största nyheten är en helt ny faktureringsmodul som gör det möjligt för dig att upprätta avtal enligt din affärmodell så du kan fakturera dina kunder på ett korrekt sätt. Modulen möjliggör att du inte längre behöver ha flera system för att utföra faktureringen vilket spar tid, pengar samt att du får bättre kontroll och överblick.

Läs mer om den nya faktureringsmodulen

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige