Gå direkt till innehåll
Techworld rekommenderar Avecto Privilege Guard

Dokument -

Techworld rekommenderar Avecto Privilege Guard

I senaste Techworld (nr. 2 2013) kan du läsa ett test av Avecto Privilege Guard som hjälper organisationer att höja säkerheten i Windowsmiljöer. Med Avectos teknologi för Windows Privilege Management kan organisationer låta användarna vara "local users" och ändå ha de rättigheter de behöver för att utföra sina arbetsuppgifter. Mer om Privilege Guard: http://www.inuit.se/privilegeguard
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige