Gå direkt till innehåll
 Inuit på Virtualiseringsdagen 2014

Blogginlägg -

Inuit på Virtualiseringsdagen 2014

Igår deltog Inuit med ManageEngine och Bitdefender på Virtualiseringsdagen 2014 som är ett årligt IT-event i Malmö med ca 250 deltagare samt ett antal sponsorer. Inuits partner Viridis IT som arrangerar eventet har etablerat det som det största årliga eventet i södra Sverige.

Vi som var på plats, Erik Tjärnkvist, Mathias Karlsson och Markus Arvidsson, är mycket nöjda med den respons vi fått från deltagarna under dagen. Under förmiddagen hade vi två välfyllda seminariepass om ManageEngine och Bitdefender. Här kommer en kort summering:

Ta din IT-avdelning till en högre nivå med ManageEngine
Här visade Erik och Mathias hur man kan bygga processer i och mellan ManageEngines produkter för helpdesk och nätverksövervakning. Med ett enkelt exempel som alla kan relatera till visade de hur produkterna samverkar.

Next Generation Security: Duduplicating AV Operations
Brian Ziegler och Martin Hansen från Bitdefender visade hur Bitdefenders unika teknologi för virtuella miljöer levererar hög säkerhet och samtidigt spar på resurserna i den virtuella miljön. Detta betyder påtagliga besparingsmöjligheter.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige