Gå direkt till innehåll

Video -

Säker e-postkommunikation med BankID-identifiering (English version)

Cryptshare är en plattform för säker kommunikation av e-post och filer som integrerar med BankID för att erbjuda säker kommunikation mellan exempelvis myndigheter och medborgare. I denna video ser du hur det fungerar. Mer om Cryptshare med BankID-identifiering: https://www.inuit.se/produkter/cryptshare/bankid Mer om Cryptshare: https://www.inuit.se/produkter/cryptshare
  • Licens: All rights reserved
    Innehållet får bara användas av Mynewsdesk. Det är alltså inte tillåtet för någon annan att ladda ner, kopiera, sprida eller på annat sätt använda Innehållet (annat än för privat bruk i den mån det följer av lag).
  • Filformat: .mp4
  • Videolängd: 2:46

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige