Gå direkt till innehåll

Video -

GDPR: Så identifierar du personuppgifter i dina filer

Dataskyddsförordningen GDPR ställer bl.a. krav på organisationer att ha koll på hur de hanterar personuppgifter, var de lagras och varför de sparas. I denna video visar vi hur du snabbt och enkelt kan identifiera personuppgifter i organisationens filer och varna om överträdelser sker med DataSecurity Plus från ManageEngine: https://www.inuit.se/produkter/data-security
  • Licens: All rights reserved
    Innehållet får bara användas av Mynewsdesk. Det är alltså inte tillåtet för någon annan att ladda ner, kopiera, sprida eller på annat sätt använda Innehållet (annat än för privat bruk i den mån det följer av lag).
  • Filformat: .mp4
  • Videolängd: 8:02

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterade nyheter

Inuit AB - Effektiva IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige