Gå direkt till innehåll
Trustwave Global Security Report för 2020 har kommit

Pressmeddelande -

Trustwave Global Security Report för 2020 har kommit

Trustwave släpper nu sin omfattande årliga säkerhetsrapport som baseras på data och analyser från Trustwaves system och säkerhetsexperter. Årets rapport ger en omfattande inblick i olika fenomen, trender och statistik som formar utvecklingen inom cybersäkerhet och med den insikten kan du förbereda din organisation på att försvara er mot ständigt förändrande cyberhot.

2020 Trustwave Global Security Report som är indelad i en sammanfattning med viktiga slutsatser och tre kapitel, med fakta och analys om:

Data Compromises - Inklusive demografi efter region, resultat från verkliga säkerhetsintrång som inträffade under 2019, observationer från Trustwave SpiderLabs team av forskare och etiska hackare samt insikter om möjlig framtida utveckling.

Threat Intelligence - En presentation av resultaten från hotanalyser, en översikt över testmetoder, lärdomar om hur man upprätthåller företagets säkerhet, undersökningar av nätverksintrång, e-postattacker samt statistik över skadlig kod.

The State of Security - En undersökning av databas- och nätverkssäkerhet med en titt på de vanligaste sårbarheterna och säkerhetsproblem under 2019. Kapitlet innehåller också en diskussion om den potentiella effekten av att Microsoft slutar supportera Windows 7 och Windows Server 2008.

Ladda ner rapporten här

I vår kunskapshub finns det fler rapporter, e-böcker webinar mm för den IT-intresserade.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, ManageEngine, New Boundary, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se


Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige