Gå direkt till innehåll
Trustwave återintroducerar MailMarshal

Pressmeddelande -

Trustwave återintroducerar MailMarshal

Vi på Inuit började distribuera MailMarshal redan år 2000 innan skräppost, nätfiske och skadlig kod i mejl var ett stort problem. Det ändrades snabbt i maj 2000 när ILOVEYOU masken spreds över hela världen. Med MailMarshal kunde våra kunder snabbt bygga en regel som stoppade denna mask för att ta sig in via e-post. Det är just de granulära reglerna som kännetecknat MailMarshal genom åren och som uppskattas av kunder som vill ha full kontroll.

För tio år sedan köpte Trustwave MailMarshal från M86 Security och namnet ändrades då till Trustwave Secure Email Gateway. Under årens lopp har MailMarshal, känt för sitt avancerade skydd mot e-posthot, behållit en lojal kundbas. Kunder och partners har alltid kallat lösningen för MailMarshal och nu har Trustwave beslutat att byta dess namn till Trustwave MailMarshal.

MailMarshal finns i dessa utföranden idag:

  • Trustwave MailMarshal
  • Trustwave MailMarshal Cloud
  • Trustwave MailMarshal Service Provider Edition (SPE)

Vad särskiljer Trustwave MailMarshal?

Som den enda e-postgateway som stödjer Microsoft Azure Information Protection (AIP) och Rights Management Services (RMS) kan MailMarshal dekryptera Azure RMS-e-post för Microsoft 365 för att genomföra alla utgående policykontroller innan e-postmeddelandet krypteras och skickas vidare, vilket eliminerar blinda fläckar för säkerheten skapad genom e-postkryptering. MailMarshal kan också tillämpa Azure RMS-kontroller baserat på policy-triggers så de görs även om användaren missat det.

Vad som också differentierar MailMarshal är dess Business Email Compromise (BEC) motor. Avancerad BEC är ett växande bekymmer för organisationer. FBI:s Internet Crime Complaint Center mottog 19 369 BEC/Email Account Compromise (EAC) klagomål med justerade förluster på över 1,8 miljarder dollar endast under 2020.

MailMarshal innehåller en dedikerad BEC bedrägeri-detekteringsmotor för att identifiera mycket riktade spear-phishing-attacker. Denna motor uppdateras regelbundet med den senaste hotinformationen och underhålls av Trustwave SpiderLabs Email Security Research and Malware Analysis team, vilka är kända för sin banbrytande forskning om BEC och skadlig kod.

MailMarshal är mer än bara säkerhet - det är ett workflow

MailMarshal erbjuder inte bara säkerhet i världsklass. Genom ett enkelt gränssnitt kan den hantera mycket komplexa miljöer för e-postsäkerhet, policyer, klienter och mer därtill. MailMarshals kraftfulla workflow-funktioner erbjuder en flexibel verktygslåda för e-posthantering med avancerad dirigering, autosvar, omskrivning av rubriker och externa kommandon som gör det möjligt för IT att enkelt integrera sina affärsprocesser och aktiviteter mellan flera system och organisationer för att förbättra processerna.

Utsedd till finalist i SC Awards 2021

MailMarshal har nyligen utsetts till finalist i de prestigefyllda 2021 SC Awards i kategorin Best Email Security Solution.

Till detta kan tilläggas att MailMarshal:

  • Används av tusentals företag som sträcker sig i storlek från små och medelstora företag till stora Fortune 500
  • Skyddar över 3 miljoner användare i den offentliga och privata sektorn
  • Har en genomsnittlig kundlojalitet på 15 år

Mer om MailMarshal kan du läsa om på Inuits produktsida: 
https://www.inuit.se/produkter/trustwave-mailmarshal

Om Trustwave

Trustwave hjälper organisationer att bekämpa cyberbrottslighet, skydda data och minska säkerhetsrisken. Med moln och on-premise lösningar, integrerad teknik och ett team av säkerhetsexperter, etiska hackare och forskare möjliggör de för organisationer att förändra hur de arbetar med informationssäkerhet och compliance.
Mer om Trustwave: https://www.trustwave.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Safe-T, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10
Thorir Eggertsson

Thorir Eggertsson

VD, grundare och ägare VD 08-753 05 10

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige