Gå direkt till innehåll
Site24x7 integreras med Microsoft Teams

Pressmeddelande -

Site24x7 integreras med Microsoft Teams

Site24x7 lanserar integration mot Microsoft Teams för att användare ska kunna få aviseringar i Teams. Möjlighet att fråga Site24x7 chatbot om driftsstatus för servrar och applikationer; visualisera data och kommunicera direkt i Teams.

Förbättra DevOps-upplevelsen genom att hantera Site24x7-varningar i Teams:

  • Sömlös anslutning: Få åtkomst till varningar och rapporter i Teams i realtid med Site24x7s connector.
  • Smarta dashboards: Få snabbare analys och felsökning med Site24x7s anpassade dashboard i Teams.
  • Intelligenta interaktioner: Ställ frågor och få exakta svar på övervakad data från vår naturliga språkbearbetning (NLP) -baserad chatbot för Teams.

Introduktionsvideo

Se på Youtube

Om Site24x7

Site24x7 är en molnbaserad lösning för att övervaka prestanda för webbplatser, servrar och applikationer och ta emot direktmeddelanden via e-post/sms om din webbplats går ned. Se upptider och prestandadiagram över dina webbplatser.  

Läs mer om Site24x7

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Grey Wizard, ManageEngine, New Boundary, Site24x7, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se


Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige