Gå direkt till innehåll
SC Magazine ger utmärkelser till Inuits webbsäkerhetslösningar

Pressmeddelande -

SC Magazine ger utmärkelser till Inuits webbsäkerhetslösningar

IT-distributören Inuits leverantörers webbsäkerhetslösningar har uppmärksammats av SC Magazine som gett dem utmärkelser som Highly commended och 5 av 5 stjärnor i ett oberoende test.

M86 Security Secure Web Gateway har fått utmärkelsen Highly commended i SC Magazine’s kategori Product of the year. M86 Secure Web Gateway är en proaktiv, appliancebaserad lösning som ger webbsäkerhet i realtid, ökar produktiviteten, säkerställer efterlevnad av regelverk och kontrollerar bandbreddsutnyttjandet. Genom att använda patenterad realtidsdetektering av skadlig kod, url-filtrering och anti-virus skanning skyddar lösningen organisationer från riskerna i samband med Web 2.0 applikationer.

Det som utmärker M86 Secure Web Gateway produkt är den patenterade realtids kodanalysmotorn som läser av varje bit av inkommande och utgående webbinnehåll, inklusive http/https information. Kodens avsikt analyseras i realtid för brottsliga eller tvivelaktiga åtgärder oberoende av ursprungliga URL och utan signaturkontroll. Detta gör det möjligt att upptäcka och blockera crimeware, riktade attacker och annat skadligt webbinnehåll även när skadlig kod är dold i SSL-trafik.

Sophos Web Appliance får högsta betyg av SC Magazine för sin användarvänlighet och support. De tycker produkten har omfattande åtkomstkontroll på webben för säker, produktiv webbsurfning, och tilldelar lösningen 5 av 5 stjärnor. Sophos web appliance, som stoppar spionprogram, virus, nätfiske, skadlig kod, anonyma proxies och andra oönskade program är kostnadseffektiv, är lätt att sätta upp och erbjuder omfattande rapporteringskapacitet.

”Vi ser en ökad efterfrågan från våra partners inom området webbsäkerhet och vår tillväxt på området har varit stark det senaste året”, säger Ulf Sevén, Partneransvarig på Inuit. ”Det är en naturlig följd av att allt fler inser behovet av att skydda sig mot hoten på webben.”

Webben inklusive sociala nätverkssidor är ständigt under attack av cyberkriminella vilket ökar behovet för organisationer att ge sin personal en säker tillgång till Internet. Idag är den största delen av infekterade webbsidor helt legitima som besökarna litar på vilket gör att det inte räcker med att hålla sig till stora kända webbsidor. I och med att allt fler av personalen är mobil så ställer det nya krav på de tekniska lösningarna

För mer information om M86 Security Secure Web Gateway: http://www.m86security.com/products/web_security/secure-web-gateway.asp

För mer information om Sophos Web Appliance: http://www.inuit.se/?page=212

För mer information kontakta:
Ulf Sevén, Channel Manager på Inuit AB,
e-post:
ulf.seven@inuit.se, 08-753 05 10

Markus Arvidsson, Marknadsansvarig på Inuit AB,
e-post: markus.arvidsson@inuit.se, telefon: 070-645 01 38

Ämnen

Kategorier


Om Inuit
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom innehållskontroll av e-post- och webbtrafik, e-postarkivering och e-posthantering, portkontroll, antivirus, antispam, kryptering, mjukvarudistribution, inventarie- och licenshantering, ärendehantering och övervakning. Exempel på tillverkare som Inuit representerar på den svenska marknaden är Sophos, M86 Security, Deepnet Security, Zoho ManageEngine, New Boundary, Safend, BeyondTrust och BlockMaster. Inuit har sitt huvudkontor i Danderyd, Stockholm. Inuits webbsida: www.inuit.se

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige