Gå direkt till innehåll
En del av dashboarden i OpManager v. 12.2 som ger en resaltidsöverblick över hur nätverket mår.
En del av dashboarden i OpManager v. 12.2 som ger en resaltidsöverblick över hur nätverket mår.

Pressmeddelande -

Ny revolutionerande plattform för nätverks- och serverövervakning från ManageEngine

Inuit meddelar att dess leverantör ManageEngine lanserar OpManager v. 12.2, en ny revolutionerande plattform som tar din datacenterövervakning till nästa nivå.

OpManager innehåller funktioner som är helt integrerade och kunden kan själv välja vilka som ska vara aktiva, vilket styrs av de funktioner kunden väljer att licensiera. Funktionerna innefattar Bandwidth Monitoring & Traffic Analysis genom NetFlow, IPFIX, NetStream m.fl., Firewall Log analytics and configuration management, Network Configuration and Change Management samt Switch Port & IP Address Management. Befintliga kunder kan fortsätta att använda punktlösningarna eller välja att gå över till den nya plattformen.

När de flesta IT-team slimmar sin personalstyrka är det bättre för administratörerna att ha färre IT-lösningar att sätta sig in i. Det minskar inte bara den totala ägande- och driftskostnaden utan ger möjlighet att fokusera på andra prioriterade projekt. Med detta i åtanke har ManageEngine integrerat alla nätverksprodukter med OpManager till en enhetlig lösning.

”Administratörer kan nu hantera nätverkets prestanda, nätverkstrafik, konfigurationsändringar, PCI-efterlevnad, DDoS attacker, IP-adresser, och switchportar från en enda konsol”, säger Erik Tjärnqvist, Produktchef för ManageEngine på Inuit. ”Nu kan teknikerna lösa problem i realtid."

Den senaste versionen av OpManager innehåller förbättringar som schemaläggning av konfigurationsbackup för flera enheter, nattläge för CCTV dashboards, helskärmsläge för dashboards och mycket mer.

Mer info om OpManager och nedladdning: http://go.inuit.se/network-monitoring
Se hur du gör vanliga uppgifter i OpManager: http://go.inuit.se/opmanager-network-monitoring-videos

Pris och tillgänglighet

Prissättningen för hyreslicenser av OpManager startar på 2 650 SEK per årför 25 devices. OpManager med funktionerna (add-ons) som Netflow, NCM, IPAM, IP/switch port management och Firewall log analytics startar på 4 380 SEK per år för 25 devices. Kunden väljer själv vilka funktioner som vill utnyttjas vid köp och funktioner kan läggas till allt eftersom behov uppstår. OpManager Enterprise Edition för stora organisationer och distribuerade nätverk startar på 43 980 SEK per år för 250 devices. Support och uppdateringar ingår i dessa priser. Det finns även köpeslicenser för OpManager.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Erik Tjärnqvist, Product Manager ManageEngine på Inuit
Telefon: 070-256 00 38 , erik.tjarnqvist@inuit.se

Markus Arvidsson, Marketing Manager på Inuit
Telefon: 070-645 01 38, markus.arvidsson@inuit.se

Om OpManager

OpManager är en plattform för nätverksövervakning som hjälper organisationer och tjänsteleverantörer att hantera sina datacenter och IT-infrastruktur på ett kostnadseffektivt sätt. Automatiserade workflows, intelligenta larm, konfigurerbara regler för att hitta enheter och anpassningsbara mallar gör det möjligt att upprätta ett övervakningssystem inom några timmar efter installation. Add-ons utvidgar funktionaliteten till att inkludera nätverksförändringar, konfigurations- och IP-adresshantering samt övervakning av nätverk, applikationer, databaser och virtuella miljöer.
Mer om OpManager

Om ManageEngine

ManageEngine förenklar IT-hantering för organisationer med sitt breda utbud av kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Organisationer förlitar sig på deras produkter för att hantera sina nätverk, datacenter, affärsapplikationer, ITIL helpdesk, IT-tjänster och säkerhet. ManageEngine ingår i ZOHO Corporation.
www.manageengine.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom innehållskontroll av e-post- och webbtrafik, klassificering av information, hantering av mobiltelefoner och pekplattor, antivirus, antispam, kryptering, mjukvarudistribution, inventarie- och licenshantering, ärendehantering, it-support och övervakning. Exempel på tillverkare som Inuit representerar på den svenska marknaden är Avecto, BlockMaster, Capricode, Check Point, ComAround, Deepnet Security, ManageEngine, New Boundary, Trustwav, och Zoho. Inuit har sitt huvudkontor i Danderyd, Stockholm. Inuits webbsida: http://www.inuit.se


Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10
Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige