Gå direkt till innehåll
ManageEngine RecoveryManager Plus lägger till stöd för återställning av SharePoint Online och OneDrive for Business

Pressmeddelande -

ManageEngine RecoveryManager Plus lägger till stöd för återställning av SharePoint Online och OneDrive for Business

  • Lagrar Office 365-säkerhetskopior lokalt - säkerställer skydd mot oavsiktlig radering
  • Point-In-Time återskapande kompletterar papperskorgen i Office 365
  • Garanterar att kritiska filer är skyddade mot ransomware och andra attacker av skadlig kod

Inuits tillverkare ManageEngine, kommer med ny funktionalitet i RecoveryManager Plus, en lösning för backup och recovery av Active Directory och Exchange, där du nu kan säkerhetskopiera och återskapa innehåll i SharePoint Online och OneDrive for Business. Den senaste versionen av RecoveryManager Plus låter administratören lagra backuper lokalt och utföra point-in-time återställning för SharePoint Online och OneDrive for Business.

”Genom stödet för SharePoint Online och OneDrive adderas ytterligare funktionalitet till RecoveryManager Plus som gör att våra kunder kan ta backup lokalt och återställa data i hela sin Office365 miljö,” säger Erik Tjärnkvist, Produktchef ManageEngine på Inuit.

SharePoint Online och OneDrive for Business har inte varit ett alternativ för organisationer med mycket känslig information som vill kunna återskapa information under längre perioder. Idag erbjuder Microsofts Recycle Bin en återställningsperiod på endast 93 dagar, plus 14 extra dagar efter överenskommelse med Microsoft. Organisationer som kräver en längre återställningsperiod behöver en bättre disaster recovery lösning.

”Den konstant ökande hotbilden som uppstår genom ransomware, trojaner och oavsiktliga handlingar som radering av innehåll i SharePoint Online och OneDrive for Business kan påverka verksamheten och minska kundernas förtroende för organisationen.” säger Subramanyan Blakrishnan, Product Manager på ManageEngine. ”RecoveryManager Plus förser organisationer med ett sätt att behålla förtroendet hos sina kunder genom att ges möjlighet att återskapa filer från säkerhetskopian oavsett hur länge filen har varit raderad.”

Highlights

Den senaste versionen av RecoveryManager plus har flera nya funktioner:

  • Säkerhetskopiera och återställa alla SharePoint Online site Collections, siter och dokument
  • Säkerhetskopiera och återställa alla filer och mappar för OneDrive for Business
  • Säkerhetskopiera metadata såsom senaste redigeringstillfällen och resursers behörigheter
  • Återställ hela SharePoint Online och OneDrive for Business siter till senaste versionen
  • Granulärt återställa individuella SharePoint Online eller OneDrive for Business dokument eller listor till någon av deras senaste versioner

Den nya versionen av RecoveryManager Plus kompletterar dess tidigare förmåga att säkerhetskopiera och återskapa Active Directory, on-premisesExchange och Office 365 (Exchange Online, SharePoint Online och OneDrive for Business). I framtiden planerar ManageEngine att utöka RecoveryManager Plus förmåga att kunna säkerhetskopiera och återskapa Google G-Suite.

Prissättning och tillgänglighet

RecoveryManager Plus finns tillgängligt för nerladdning. Prissättningen för SharePoint Online och OneDrive for Business backup och recovery baseras hur många siter som ska säkerhetskopieras. Kontakta oss på sales@inuit.se för priser och demonstration av produkten. En fullt fungerande 30-dagars utvärdering finns att ladda ner här.

Om RecoveryManager Plus

ManageEngine RecoveryManager är en lösning för backup och recovery som möjliggör för administratörer att säkerhetskopiera och återskapa Active Directory, on-premises Exchange, och Office 365 miljöer. Med programmets förmåga att utföra inkrementell backup, specificera flexibla lagringspolicyer för backuper och flera sätt för återskapande. RecoveryManager Plus fungerar som en holistisk lösning för att säkerhetskopiera data som är kritiskt viktig för verksamheten. För mer information, besök www.inuit.se/produkter/ad-recovery-manager

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Grey Wizard, ManageEngine, New Boundary, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se


Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10
Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige