Gå direkt till innehåll
M365 Security Plus är en lösning för att säkra Exchange Online, Azure AD, OneDrive for Business, Microsoft Teams och alla andra Microsoft 365-tjänster.
M365 Security Plus är en lösning för att säkra Exchange Online, Azure AD, OneDrive for Business, Microsoft Teams och alla andra Microsoft 365-tjänster.

Pressmeddelande -

ManageEngine lanserar säkerhetslösning för Microsoft 365

Inuits leverantör ManageEngine lanserar M365 Security Plus som hjälper organisationer att upprätthålla en hög säkerhet i sin Microsoft 365 miljö inklusive Exchange Online, Azure AD, OneDrive for Business, Microsoft Teams och alla andra Microsoft 365-tjänster.

"När organisationer flyttar ut delar av sin IT till molnet är det viktigt att säkerhetsnivån kan bibehållas och att de känner att de har kontrollen", säger Erik Tjärnkvist, Produktansvarig på Inuit AB.

Några viktiga funktioner i M365 Security Plus:

  • Avancerad audit: Granska de kritiska och misstänkta aktiviteterna i Microsoft 365 med detaljerade rapporter.
  • Realtidsvarningar: Skapa e-postvarningar för obehöriga användaraktiviteter som tillståndshöjningar, filåtkomst, lösenordsändringar etc.
  • Innehållssökning: Identifiera e-post med personlig identifierbar information (PII), kontouppgifter och verksamhetskritisk data för att höja säkerheten.
  • Övervakning av service och prestanda: Håll koll på tjänstens och enheternas hälsostatus med e-postvarningar och grafiska dashboards
  • Delegering utan administration: Skapa roll-, domän-, användare-, och attributbaserade helpdeskroller samt virtuella användare för att delegera de mindre kritiska uppgifterna.

M365 Security Plus kan laddas ner och testas kostnadsfritt i 30 dagar. Kontakta oss på Inuit för att få en demonstration av lösningen och priser.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, ManageEngine, New Boundary, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se


Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10
Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige