Gå direkt till innehåll
ManageEngine har utsetts till Challenger i 2023 års Gartner Magic Quadrant for Privileged Access management

Pressmeddelande -

ManageEngine har utsetts till Challenger i 2023 års Gartner Magic Quadrant for Privileged Access management

Inuits leverantörer ManageEngine, Enterprise IT Management-divisionen inom Zoho Corporation, har utsetts till en Challenger i 2023 Gartner Magic Quadrant for Privileged Access Management (PAM). En Gartner Magic Quadrant ger organisationer en bild över av de relativa positionerna för marknadens konkurrenter.

ManageEngine, som har uppmärksammats i denna Magic Quadrant-rapport för fjärde gången på fem år, utvärderades tillsammans med tio PAM-leverantörer för hur de uppfyller sin vision samt sin förmåga att genomföra.

- Nu när identiteter och privilegierade konton fått en avgörande roll för att skydda organisationer mot olika typer av säkerhetshot samt att ett tuffare ekonomiska läge driver effektivitetsrelaterade säkerhetsinitiativ behöver IAM-team en heltäckande strategi för att förstå och hantera alla typer av privilegierad åtkomst i sina organisationer samtidigt som de minskar tillhörande affärs- och operativa risker, säger Kumaravel Ramakrishnan, marknadschef på ManageEngine.

- PAM360 hjälper säkerhetsteam att hantera administrativa privilegier på ett effektivt sätt . Vi tror att detta erkännande från Gartner är ett bevis på ManageEngines fortsatta engagemang för att bygga en enhetlig PAM-plattform som kommer att vara ett viktigt kugghjul i IAM-strategin för organisationer av alla storlekar, säger Erik Tjärnkvist.

Nya produktinnovationer i ManageEngine PAM360 inkluderar:

  • Trust scores för användare och endpoints som erbjuder riskbedömning i realtid för att identifiera och förebygga onormala aktiviteter.
  • Policybaserade åtkomstkontroller som gör det möjligt för administratörer att fördefiniera en uppsättning åtkomstpolicyer och ge villkorad åtkomst till kritiska endpoints baserat på trust scores och andra avgörande parametrar.
  • Elevering av självbetjäningsrättigheter för Linux-miljöer vilket gör det möjligt för administrativa användare att konfigurera en tillåtelselista med känsliga kommandon och låta användare utföra dessa kommandon med förhöjda behörigheter.

Om PAM360

PAM360 är en komplett lösning för privileged access security som hjälper IT-team att upprätthålla strikt styrning av åtkomstvägar till viktiga företagstillgångar. Med ett holistiskt tillvägagångssätt för privilegierad åtkomstsäkerhet tillgodoser PAM360 kraven på en PAM-lösning och underlättar kontextuell integration med flera andra IT-hanteringsverktyg, vilket resulterar i djupare insikter, meningsfulla slutsatser och snabbare åtgärder. Mer än 5 000 globala organisationer och över 1 miljon administratörer litar på PAM360 med deras PAM-behov.
Mer om PAM360

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, OT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är PointSharp (Cryptshare), ManageEngine, New Boundary, Trustwave, WithSecure och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10
Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige