Gå direkt till innehåll
ManageEngine ADSelfService Plus får MFA för Outlook på webben för ökad e-postsäkerhet

Pressmeddelande -

ManageEngine ADSelfService Plus får MFA för Outlook på webben för ökad e-postsäkerhet

Motverkar skadliga försök att komma åt Exchange-brevlådor och Admin Center.

Inuits leverantör ManageEngine adderar ny funktionalitet till ADSelfService Plus, en integrerad lösning för Active Directory självbetjäning för lösenordshantering och single sign-on. Nu erbjuder lösningen multifaktorautentisering (MFA) för Outlook på webben (OWA) och Exchange admin center (EAC)-inloggningar för att på så sätt erbjuda ett extra lager säkerhet för Exchange-miljöer.

Implementera MFA med ADSelfService Plus

ADSelfService Plus MFA-funktioner kan skräddarsys för att möta olika krav i en organisation. Med ADSelfService Plus kan IT -administratörer:

  • Kräva en högre inloggningssäkerhet beroende på användarens behörigheter, enhet, plats, åtkomsttid samt andra faktorer.
  • Välj bland över 17 autentiseringsmetoder, inklusive biometri, YubiKey, Google Authenticator och push-avisering.
  • Låt användare välja mellan en uppsättning autentiseringsfaktorer.
  • Spåra identitetsverifieringsfel med omfattande audit-rapporter.

Förutom OWA och EAC stödjer ADSelfService Plus även MFA för Windows-, macOS- och Linux-datorer, VPN, samt molntjänster. Detta säkerställer att användarna har en enhetlig inloggningsupplevelse varhelst MFA implementeras.

Tillgänglighet

MFA för OWA är omedelbart tillgängligt i Professional versionen av ADSelfService Plus. En fullt fungerande 30-dagars testversion finns att ladda ner på: https://www.inuit.se/produkter/self-service-password

Om ADSelfService Plus

ManageEngine ADSelfService Plus är en integrerad Active Directory lösning för självbetjäning för lösenordshantering och single sign-on. Den erbjuder självbetjäning för återställning av lösenord, påminnelser om utgång av lösenord, självbetjäning för kataloguppdatering, en lösenordssynkronisering mellan flera plattformar och single sign-on för molntjänster. ADSelfService Plus erbjuder också både Android- och iOS-mobilappar för att underlätta självbetjäning för slutanvändare var som helst och när som helst. ADSelfService Plus stödjer IT-helpdeskar genom att minska lösenordsåterställningar och undvika frustration från slutanvändare. Mer om ADSelfService Plus

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Safe-T, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige