Gå direkt till innehåll
Inuit och WithSecure lanserar Cybersäkerhetsbloggen

Pressmeddelande -

Inuit och WithSecure lanserar Cybersäkerhetsbloggen

Inuit lanserar i samarbete med WithSecure Sverige Cybersäkerhetsbloggen som kommer skriva om cybersäkerhetsläget globalt och lokalt i Sverige samt analyser av säkerhetshot. Läsarna kommer även kunna ta del av tips & tricks och nyheter om utvecklingen på WithSecure.

Ett år efter att Inuit inledde samarbetet med WithSecure tar vi nästa steg genom att skapa ett community för säkerhetsintresserade.

”Vi vill sprida kunskap om cybersäkerhet och hålla läsarna uppdaterade på den aktuella hotbilden samt rekommendera lämpliga åtgärder för att skydda deras verksamhet. Dessutom vill vi förse våra gemensamma kunder och partners med värdefulla tips och nyheter på lösningarna från WithSecure”, säger Markus Arvidsson, Marknadschef på Inuit.

Prenumeranterna på bloggen kommer få inflytande på hur bloggen kommer utvecklas framöver då det är för dem vi gör denna satsning.

Besök bloggen: withsecure.inuit.se/blogg

Bloggen ligger på en ny mikrosajt som ska ses som en hubb för allt relaterat till WithSecure. Besök sajten på withsecure.inuit.se

Om WithSecure

WithSecure minskar klyftan mellan upptäckt av säkerhetsrisker och motåtgärder med hjälp av den oöverträffade intelligensen som finns hos hundratals av branschens främsta konsulter, miljontals enheter som kör deras prisbelönta programvara och innovationer inom artificiell intelligens. Världens största banker, flygbolag och företag litar på WithSecure för att hjälpa dem bekämpa världens mest avancerade hot.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, OT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, PointSharp (Cryptshare), ManageEngine, New Boundary, Trustwave, WithSecure och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige