Gå direkt till innehåll
Inuit inleder samarbete med F-Secure.
Inuit inleder samarbete med F-Secure.

Pressmeddelande -

Inuit inleder samarbete med F-Secure

Inuit och F-Secure har ingått ett samarbete på den svenska marknaden. Inuit kommer att arbeta nära F-Secures kunder genom att stötta partners med värdeadderande försäljning. F-Secure kompletterar Inuits nuvarande säkerhetserbjudande med lösningar som endpoint detection and response (EDR) och skydd för Office 365.

Inuit har lång erfarenhet inom distribution av komplexa lösningar. Genom att arbeta mycket nära ett mindre antal tillverkare som alla är ledande inom sina områden agerar Inuit som en förlängning av deras verksamhet med lokal expertkompetens.

- F-Secure sticker ut en hel del från andra företag i branschen, säger Åke Wieslander, COO på Inuit. Via deras lösning, som är en slags hybrid mellan managerad SOC och ett traditionellt endpoint-skydd, kan kunden själv enkelt eskalera hot direkt till en experttekniker som arbetar med och forskar kring cyberhot dagligen. Denna typ av tjänst har blivit en framgångsfaktor för företag i alla storlekar.

F-Secures lösningar hjälper kunder att aktivt skydda sig mot alla typer av cyberhot, inklusive ransomware och nätfiske och har skapat sig ett bra rykte och ett starkt varumärke på den svenska marknaden, vilket bidrog till att Inuit valde att inleda ett samarbete med F-Secure.

- Med Inuit kan vi skala vår organisation med kompetenta personer som kan förklara komplexa säkerhetsproblem, säger Martin Lindgren, Sverigechef, F-Secure. Inuit är ingen klumpig jättekoloss. De prioriterar verkligen kundnöjdhet och att skapa ett tydligt mervärde för både oss och för våra kunder. Dessutom fungerar personkemin bra företagen emellan, vilket är jätteviktigt för oss. Vi är stolta och glada över att nu starta samarbetet.

Om F-Secure

F-Secure minskar klyftan mellan upptäckt av säkerhetsrisker och motåtgärder med hjälp av den oöverträffade intelligensen som finns hos hundratals av branschens främsta konsulter, miljontals enheter som kör deras prisbelönta programvara och innovationer inom artificiell intelligens. Världens största banker, flygbolag och företag litar på F-Secure för att hjälpa dem bekämpa världens mest avancerade hot. Tillsammans med ett nätverk av de bästa partners och över 200 tjänsteleverantörer är uppdraget att se till att alla har åtkomst till den cybersäkerhet som vi alla behöver.
f-secure.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, Cryptshare, ManageEngine, New Boundary, Safe-T, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10
Åke Wieslander

Åke Wieslander

Vice VD/ Operativ Chef 08-753 05 10

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige