Gå direkt till innehåll
Inuits södra kontor ligger i gamla Gummifabriken i Värnamo
Inuits södra kontor ligger i gamla Gummifabriken i Värnamo

Pressmeddelande -

Inuit expanderar söderut

Inuit tar steget och öppnar nytt kontor i södra delen av Sverige. Kontoret är placerat i Värnamo och alla kunder och partners är hjärtligt välkomna att göra ett besök.

Det är i första hand en person som kommer att täcka området med att supportera kunder och partnerns som använder och säljer ServiceDesk Plus och SupportCenter Plus från inuits leverantör ManageEngine. Tanken är att kontoret skall expandera i framtiden och breddas i och med att behovet ökar.

”Vi har haft en fantastisk kundtillströmning i den södra delen av Sverige, därför känns det nödvändigt för oss att ha en mer lokal närvaro för kunna erbjuda bättre support till våra kunder och partners”, säger Erik Tjärnqvist, Produktchef för ManageEngine på Inuit.

Det mesta går idag sköta på distans men vi tror att en lokal närvaro fortfarande är en fördel.
”Konstigt att lägga ett kontor i Värnamo tycker säkert många men för oss passar det alldeles utmärkt”, säger Erik. ”Det är lika långt eller lika nära till alla, ungefär som Stockholm. Många tänker nog att Göteborg eller Malmö vore en bättre placering men tittar man på det så har vi många kunder på östra sidan som Kalmar och Växjö, eller norr över som Jönköping och Linköping. Från Värnamo är det lika ”nära” till alla oavsett plus att de går bra att ta sig till Stockholm på ett smidigt sätt. ”

Kontoret ligger beläget i den historiska Gummifabriken som är en växande mötesplats alldeles intill tågstationen, på bästa läget i Värnamo. Här verkar näringsliv, utbildning och kultur med en gemensam agenda för tillväxt. I Gummifabriken bedrivs en väl avvägd mix av såväl offentliga som privata verksamheter med fokus på kunskapsgenererande och innovation. Det erbjuds massor av föreläsningar, utbildningar, 3D-café, musikcafé, kompetensakademi, företagsfabrik, teknikcenter, möten och konferenser.

Vi hälsar alla kunder, nya som gamla välkomna att besöka vårt sydliga kontor!

Relaterade länkar

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom innehållskontroll av e-post- och webbtrafik, klassificering av information, hantering av mobiltelefoner och pekplattor, antivirus, antispam, kryptering, mjukvarudistribution, inventarie- och licenshantering, ärendehantering, it-support och övervakning. Exempel på tillverkare som Inuit representerar på den svenska marknaden är Avecto, Bitdefender, BlockMaster, Capricode, Check Point, ComAround, Deepnet Security, ManageEngine, New Boundary, Trustwave, Wave, och Zoho. Inuit har sitt huvudkontor i Danderyd, Stockholm. Inuits webbsida: http://www.inuit.se


Kontakter

Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige