Gå direkt till innehåll
Inuit AB expanderar – anställer och öppnar nytt kontor i Malmö

Pressmeddelande -

Inuit AB expanderar – anställer och öppnar nytt kontor i Malmö

Inuit etablerar sig i Malmö för att ytterligare öka sin lokala närvaro i Skåne. Nu finns vi i nya lokaler på Epic Malmö, Nordenskiöldsgatan 11.

”Vi har under en längre tid sett en stark tillväxt i Skåne och för att möta nuvarande och kommande efterfrågan från kunder och partners behöver vi nu stärka upp vår lokala närvaro”, säger Erik Tjärnkvist, leverantörsansvarig för ManageEngine på Inuit.

I samband med öppnandet av det nya kontoret har vi rekryterat Andreas Ridderstedt som kommer stärka vårt ManageEngine team på både regional och nationell nivå. Andreas kommer närmast från Tele2 där han jobbat med att utveckla deras tjänsteportfölj och driftplattform.

Erik fortsätter:
”Vi är mycket glada att ha Andreas med oss, han har lång erfarenhet inom IT-infrastruktur och lösningar från ManageEngine. Han kommer att stötta både kunder och partners, nya som befintliga”.

”Det känns otroligt roligt och utmanande att komma till Inuit”, säger Andreas Ridderstedt. ”Att jobba närmare partners och kunder med lösningar från ManageEngine är inspirerande”.

Inuit AB finns nu på tre orter Stockholm, Malmö och Värnamo. Läs mer på vår kontaktsida.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, ManageEngine, New Boundary, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se


Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10
Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10

Relaterat material

Inuit AB - Effektiva IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige