Gå direkt till innehåll
Högt betyg för OpManager i test

Pressmeddelande -

Högt betyg för OpManager i test

ManageEngines lösning för nätverks- och serverövervakning, OpManager, har testats av RouterFreak, en site där nätverkstekniker kan lära sig grunderna i nätverk, verktyg, konfigureringstips och produktrecensioner.

RouterFreak har gjort en detaljerad genomgång av OpManager. Varje funktion testades, prestanda mättes och jämfördes med motsvarande funktioner hos likande lösningar på marknaden för att dra korrekta slutsatser. Läs om de observationer RouterFreak gjorde för att bilda dig en egen uppfattning.

"OpManager eliminates the hassles of setting up a network monitoring solution"

RouterFreaks omfattande test av OpManager belyser alla fördelar och nackdelar så potentiella kunder får ett bra underlag. Recensenten var imponerad av de omfattande funktioner som erbjuds i OpManager och gav betyget 4,6/5.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Inuit AB 
Inuit AB är en distributör och generalagent specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, och Active Directory. Tillverkare som Inuit representerar är BullWall, ManageEngine, New Boundary, Trustwave, och Zoho. Inuits webbsida: www.inuit.se


Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige