Gå direkt till innehåll
Vinnarna av Inuit Partner Awards 2011

Nyhet -

Vinnarna av Inuit Partner Awards 2011

I förra veckan hölls Inuit Partner Awards 2011 där vinnarna i fem olika kategorier korades i hård konkurrens. Det var premiär för detta årliga pris och evenemang som uppmärksammar enastående insatser av våra partners under det gångna året.

Partners bjöds på en inspirerande eftermiddag med föredrag av Inuit och dess leverantörer och inte minst Ola Skinnarmo som höll ett föredrag på temat "Ensam är stark men tillsammans med andra blir vi oövervinneliga".

Under kvällens middag och mingel korades vinnarna av Inuit Partner Awards 2011 med följande motiveringar:

Årets Partner

Många egenskaper krävs av den som blir årets partner till Inuit. Engagemang, kunskap, produktbredd från Inuit, initiativförmåga, förtroende från kunderna, högkvalitativ teknisk support, hög marknadsandel på tillgänglig marknad, dedikation och inte minst säljdriv. Det har inte varit lätt att utse årets vinnare då många av er som sitter här idag uppvisar en hel del av dessa egenskaper. Årets partner har under 2010 utmärkt sig genom att leverera på alla egenskaperna i kombination med att på ett enastående sätt agera på sin lokala marknad. Till sist, kan bara en stå som vinnare och i år är detta:

Årets Partner: Umeå Datakonsulter www.udk.se

Inuits Bragdmedalj

Utöver de ”normala” kategorierna av priser utser vi också en vinnare av vår speciella bragdmedalj. Priset kan utdelas till ett företag, ett team eller en enskild person som utmärkt sig med insatser för våra lösningar utöver det vanliga. Årets vinnare är en person som genom sin kompetens, entusiasm och kreativitet har skapat kundunika lösningar av våra produkter, höjt kundnöjdheten och hjälpt tillverkaren att hitta nya kundanpassade licensieringsmodeller. Utöver detta har vinnaren även fungerat som ett ovärderligt bollplank i Inuits produktutveckling där resultatet är att nya leverantörer med innovativa lösningar nu representeras på den svenska marknaden via Inuit. Årets vinnare är:

Inuits Bragdmedalj: Petter Edin, ATEA Luleå www.atea.se

Årets IT-konsult

Årets IT-konsult har ett engagemang för inuits produkter som sträcker sig långt utöver det man rimligen kan begära och förvänta sig. Den här personen har stor erfarenhet inom branschen och är en hängiven eldsjäl som gör allt för att sprida inuits budskap till kollegor och kunder. Vitsorden kan inte vara annat än lysande. Ett exempel och en ledstjärna för andra att se upp till och följa.

Årets IT-konsult: Fredrik Grönlund, Umeå Datakonsulter www.udk.se

Årets Säljare

Vinnaren av priset årets säljare får denna utmärkelse för att under året som gått på ett framgångsrikt vis lyckats visa vägen för sina befintliga kunder genom ett högt kundorienterat fokus och att vara en mycket god lyssnare till vad de faktiskt haft för behov.

Genom detta har denna person kunna visa vägen för hur utmanande problemställningar kan bemötas. Detta har medfört att han kunnat hjälpa sina kunder att arbeta enklare och smartare med hjälp av våra lösningar samt att spara mycket pengar.

Inom vårt partnersamarbete har detta inneburit många nya och utvecklande kundsamarbeten och spännande projekt att ta hand om inom uppsatta samarbetsformer framöver och leveranskvalitén på dessa affärer har legat i topp, något som alla avstämningar med slutkunder glädjande har uppvisat.

Årets säljare 2010: Nicklas Nordlund, Atea Luleå www.atea.se

Årets Rookie

Årets Rookie är kategorin där vi på Inuit får tillfälle att uppmärksamma den av våra relativt nya Partners som vi tycker har gjort något alldeles extraordinärt.

I år är Årets Rookie är ett företag som aktivt verkar för och bidrar till ett mer hållbart samhälle och minskade kostnader med hjälp av Grön IT.

Från vårt första möte under hösten 2010 har vi på Inuit imponerats av det snabba och slagkraftiga sätt på vilket årets Rookie gjort budskapet om PwrSmart till en naturlig del av sitt eget erbjudande gentemot både privat och offentlig sektor. De visar ett sant engagemang inom Grön IT och har gjort miljöbesparing på arbetsstationer till en självklar del i sin helhetslösning.

Årets Rookie har med öppna armar och engagerade nyfikenhet och intresse bjudit in oss att medverka på interna säljmöten och produktutbildningar på alla kontor runt om i Sverige, samt att vara med på externa kundevent.

Slutligen, så är den betydande listan av dealreggade affärer som nu finns för produkten samt det antal utrullningsprojekt där Inuits produkt PwrSmart kommer att ingå som en del i den total kundlösningen ett bevis - på en vilja och en förmåga att arbeta med nya produkter - som vi på Inuit imponeras av och vill premiera här idag.

Årets Rookie är: Kerfi www.kerfi.se

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige