Gå direkt till innehåll
Se Mikko Hyppönen live om de cyberkrig som pågår

Nyhet -

Se Mikko Hyppönen live om de cyberkrig som pågår

Inuits leverantör WithSecure anordnar en livesändning med Mikko Hyppönen, Chief Research Officer på WithSecure, med anledning av de pågående cyberkrigen.

Organiserad cyberbrottslighet är större än någonsin. Den rikedom som kontrolleras av de största grupperna är svindlande, vilket gör att de kan investera mer i sina attacker. Detta blir extra påtagligt när den nya krigsföringen går ut på att bedriva cyberkrig mot olika nationer och organisationer.

Mikko Hyppönen kommer den 4 maj berätta om sin syn på de cyberkrig som pågår, vilka cybervapen som är mest effektiva och hur detta påverkar svenska företag. Anmäl dig för att höra Mikkos framtidsspaningar kring cybersäkerhet och få möjlighet att ställa dina frågor direkt till honom.

Inuit bjuder in dig att delta på livesändningen. Registrera dig här

Fakta

Tid: 4 maj kl. 09.30
Titel: Bakom fiendens linje med Mikko Hyppönen

Om Mikko Hyppönen

Mikko Hyppönen är en auktoritet inom cybersäkerhets- och integritetsfrågor. Han har 20 års erfarenhet av att tala inför publik, privata genomgångar och keynotes. Han anses allmänt vara en av de bästa cybersäkerhetstalarna i världen. Hypponen är forskningschef för det finska säkerhetsföretaget WithSecure (tidigare F-Secure Business).

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige