Gå direkt till innehåll
OpManager har utsetts till Gartner Peer Insights Customers’ Choice 2019 för Network Performance Monitoring and Diagnostics Software

Nyhet -

OpManager har utsetts till Gartner Peer Insights Customers’ Choice 2019 för Network Performance Monitoring and Diagnostics Software

ManageEngines lösning för nätverks- och prestandaövervakning, OpManager, har utsetts till May 2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice för Network Performance Monitoring and Diagnostics Software med en genomsnittlig rating på 4.5 av 5. Stort tack till alla kunder som delar med sig av sina omdömen!

OpManager the network monitoring solution you need in your company

Administrative Manager in the Manufacturing Industry

Easy Installation, Deployment and Network Management

IT Executive in the Services Industry

Very easy to install and configure, great support!

Network Admin in the Education Industry

Om OpManager

OpManager är en plattform för nätverksövervakning som hjälper organisationer och tjänsteleverantörer att hantera sina datacenter och IT-infrastruktur på ett kostnadseffektivt sätt. Automatiserade workflows, intelligenta larm, konfigurerbara regler för att hitta enheter och anpassningsbara mallar gör det möjligt att upprätta ett övervakningssystem inom några timmar efter installation. Add-ons utvidgar funktionaliteten till att inkludera nätverksförändringar, konfigurations- och IP-adresshantering samt övervakning av nätverk, applikationer, databaser och virtuella miljöer.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige