Gå direkt till innehåll
ManageEngine lanserar molnbaserad fjärrövervakning och hantering av endpoints för MSP:er

Nyhet -

ManageEngine lanserar molnbaserad fjärrövervakning och hantering av endpoints för MSP:er

Inuits leverantör ManageEngine presenterar nu Endpoint Central MSP Cloud, en innovativ lösning som tar full nytta av molnets skalbarhet, flexibilitet och effektivitet för att underlätta fjärrövervakning och hantering av enheter för Managed Service Providers (MSP:er). Med denna lansering tar ManageEngine även ett stort steg mot sin vision om att erbjuda en enhetlig plattform för MSP.

- Molnversionen av Endpoint Central gör det möjligt för serviceleverantörer att fokusera på att lösa sina kunders IT-utmaningar och växa sina verksamheter utan att oroa sig för operativa komplexiteter. Endpoint Central MSP Cloud erbjuder RMM-funktioner för enheter, vilket gör det möjligt för MSP:er att automatisera vardaglig hantering och säkerhet och vara tillgängliga för att hjälpa kunder med deras behov, säger Erik Tjärnkvist, Produktchef på Inuit.

Höjdpunkter från Endpoint Central MSP Cloud inkluderar:

  • Omfattande stöd för olika enheter och operativsystem
  • En enda agent med kraftfulla funktioner inom enhetshantering, säkerhet och regelefterlevnad
  • Inbyggd fjärråtkomst och felsökning utan behov av ytterligare installationer eller agenter
  • Omfattande automatisering av tredjepartsuppdateringar för olika typer av enheter och miljöer
  • Starka tredjepartsintegrationer och ett omfattande API-ekosystem som främjar interoperabilitet med MSP:ers befintliga verktyg

Endpoint Central MSP finns sedan tidigare i en on-premises version.

Tillgänglighet

Endpoint Central MSP Cloud finns tillgängliga att testa. Kontakta oss på sales@inuit.se eller 08-753 05 10 för att för en online-demo eller prisförfrågan.

Om ManageEngines MSP lösningar

ManageEngines MSP lösningar är exklusivt utformade för tjänsteleverantörer. Sviten omfattar ett brett utbud av funktioner MSP:er behöver för att leverera exceptionella tjänster och effektivisera sin egen verksamhet, inklusive identitets- och åtkomsthantering, fjärrövervakning och hantering, professionell tjänsteautomatisering och cybersäkerhetstjänster. För mer information, besök vår MSP-sida.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10
Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige