Gå direkt till innehåll
ManageEngines lösning för IT-analys introducerar "Spotlight" för intelligenta, datadrivna strategiska rekommendationer.
ManageEngines lösning för IT-analys introducerar "Spotlight" för intelligenta, datadrivna strategiska rekommendationer.

Nyhet -

Inuit presenterar ManageEngines satsning på AI-drivet beslutsfattande

Inuit meddelar att dess leverantör ManageEngine lanserar sin nya "Decision Intelligence Platform" i och med nya funktionen Spotlight i Analytics Plus version 6.0. Spotlight kombinerar AI och avancerad analys för att möjliggöra datadrivna beslut och förbättra verksamhetens effektivitet.

Med Analytics Plus Spotlight kan IT-administratörer och beslutsfattare visualisera, analysera och agera på insikter från stora mängder data. Detta leder till mer informerade och strategiska beslut, vilket är avgörande i dagens komplexa IT-miljöer.

Plattformen är designad för att ge djupa insikter och automatisera delar av beslutsprocessen, vilket frigör tid för IT-teamen att fokusera på mer kritiska uppgifter. Funktionen att anpassa lösningar utifrån specifika verksamhetsbehov gör den till ett mångsidigt verktyg som stödjer både tekniska och affärsmässiga mål.

- Vi ser en tydlig efterfrågan på verktyg som inte bara automatiserar IT-processer utan även stödjer strategiskt beslutsfattande. Med senaste versionen av Analytics Plus kan våra kunder få omedelbara AI-drivna insikter och fatta välgrundade beslut som direkt påverkar verksamhetens effektivitet och framgång, säger Erik Tjärnkvist, produktchef på Inuit.

Root Cause Analysis

Snabba beslut är bra i vissa fall, men IT-beslutsfattare behöver också kunna utfallstesta sina beslut för att säkerställa att nya strategier ger önskat resultat. ManageEngine introducerar Root Cause Analysis, som automatiskt identifierar de främsta faktorerna bakom en viss trend. Detta gör det möjligt att verifiera om förändringar har en positiv effekt. Till exempel kan verktyget analysera ökad upptid och belysa minskningen av L1-nätverksproblem som en bidragande faktor till förbättrad nätverksdrift.

No-Code Auto-ML för djupanalys

Den nya versionen av Analytics Plus gör det möjligt för IT-team att skapa egna maskininlärningsmodeller utan kod. Tidigare var detta begränsat till experter men med denna no-code-plattform kan IT-chefer själva utveckla prediktiva modeller, exempelvis för att förutse ärendeeskaleringar baserat på olika faktorer. Detta ger specifika och exakta modeller anpassade efter verksamhetens unika data.

Unified IT Metrics Library

Analytics Plus fungerar som ett beslutsnav genom att kontextualisera all IT-data och göra det möjligt att korrelera nyckeltal. Version 6.0 introducerar Unified IT Metrics Library, som samlar alla KPI:er från en IT-miljö i en enda vy. Detta underlättar sökbarhet och gör det enklare att återanvända data och bryta ner silos mellan olika verktyg.

Analytics Plus version 6.0 erbjuder även förbättringar som arbetsflödesdiagram och stöd för distribuerad bearbetning, samt över 10 nya integrationer med populära IT-verktyg.

Tillgänglighet

Analytcs Plus 6.0 med Spotlight finns tillgängliga att testa. Signa-upp på inuit.se för att testa lösningarna. Kontakta oss på sales@inuit.se eller 08753 05 10 för att för en online-demo eller prisförfrågan.

Om Analytics Plus

Analytics Plus är en mjukvara för IT-analys och beslutsstöd som ger en samlad överblick över IT-driften, korrelerar beroenden och ger värdefulla insikter. Genom att konsolidera KPI:er från både on-premises och molninfrastruktur bryter den ner datasilos och analyserar nätverksprestanda, applikationstillgänglighet, teknikers prestationer, processframsteg och säkerhetsavvikelser. Dessa insikter möjliggör datadrivna beslut som förbättrar effektiviteten och stärker verksamhetens framgång.
Mer om nyheterna i Analytics Plus 6.0 | Mer om Aanalytics Plus

Om ManageEngine

ManageEngine förenklar IT-hantering för organisationer med sitt breda utbud av kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Organisationer förlitar sig på deras produkter för att hantera sina nätverk, datacenter, affärsapplikationer, ITIL helpdesk, IT-tjänster och säkerhet. ManageEngine ingår i ZOHO Corporation.
Mer om ManageEngine

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Erik Tjärnkvist

Erik Tjärnkvist

Produktchef ManageEngine Produktansvarig för ManageEngine på Inuit 08-753 05 10
Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB

Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige