Gå direkt till innehåll
Enkel och säker filöverföring med Cryptshare

Nyhet -

Enkel och säker filöverföring med Cryptshare

Vårt senaste tillskott i vår produktportfölj är Cryptshare som möjliggör överföring av filer på ett enkelt och säkert sätt.

Vad är Cryptshare?

Med Cryptshare kan du säkert överföra stora filer mellan många olika typer av enheter vilket ökar rörligheten och avlastar epostsystemet. Cryptshare kan integreras med MS Outlook och Lotus Notes. Cryptshare installeras och driftas av kunden själv eller dess driftpartner.

Alla filöverföringar är krypterade och kan göras ännu säkrare med autentisering med lösenord. Cryptshare ger loggfiler så att du kan granska och spåra all aktivitet som när, var, till och från samt uppgifter om filens storlek och typ. Du kan tillåta dina kunder och affärspartners att överföra filer till dig utan att skapa användarkonton eller komplexa krypteringsalgoritmer. Det är snabbt, enkelt och tryggt.

Så testar du Cryptshare :
  • Gå till Inuits Cryptshare. Klicka här
  • Skriv i dina kontaktuppgifter
  • Skriv i en e-postadress på någon kontaktperson på Inuit eller använd sales@inuit.se, samt ange ett lösenord
  • Välj en eller flera filer du vill skicka till oss
  • Meddela mottagaren lösenordet på telefon, SMS eller e-post. Skickar du filerna till sales@inuit.se så kontaktar vi dig för att få lösenordet.
  • Klart!

Vi kommer sedan skicka filer till dig så att du ser hur filöverföringen hanteras från båda sidor.

Läs mer om Cryptshare på produktsidan

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige