Gå direkt till innehåll
Ny kundtidning: Inuit forum 2015

Bild -

Ny kundtidning: Inuit forum 2015

Nu har årets upplaga av Inuit forum kommit och den finns att läsa på webben och det går även att beställa pappersversionen kostnadsfritt på go.inuit.se/inuit-forum Möt bl.a. Derek Melber, Active Directory MVP, Bernt Granbacke, LTU, Tromsø kummun och ta del av kunskapsartiklar i ämnen som Active Directory, Change Management, CMDB och IT-säkerhet.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Av: Jaform
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 637 x 792, 137 KB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige