Gå direkt till innehåll
Inside the mind of a hacker:  how to close open doors

Bild -

Inside the mind of a hacker: how to close open doors

Vi har bjudit in Sami Laiho, etisk hacker och Microsoft MVP, till vårt första webinar 2017 där han kommer berätta om vad hackers letar efter och hur inbyggda brister i Windows skapar bakdörrar i din organisations IT-miljö. Delta på webinaret för att kommer lära dig hur hackers tänker. Mer info: http://go.inuit.se/inside-the-mind-of-hacker-how-to-close-open-doors
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Av: Inuit
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 692 x 400, 111 KB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat innehåll

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige