Gå direkt till innehåll
Hear from a Hacker: The Hidden Flaws in Windows

Bild -

Hear from a Hacker: The Hidden Flaws in Windows

Sami Laiho, Microsoft MVP, visar i detta live-webinar hur dagens hackers kan utnyttja de brister som finns i Windows för att komma åt din organisations information och system. Sami kommer visa hur du kan använda Windows-verktyg som UAC, AppLocker och NTFS säkerhet för att eliminera "bakdörrs-sårbarheter” och samtidigt öka användarnas produktivitet och tillfredsställelse. Läs mer på länken.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Av: Inuit
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 543 x 400, 109 KB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Pressrum - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige