Gå direkt till innehåll
TechTalk: CIS Controls

TechTalk: CIS Controls

Tid 24 Mars 2022 10:00 – 10:45

Plats Online TechTalk

Det snabbt förändrade hotlandskapet och en ökning av cyberattacker pressar organisationer att omvärdera sina säkerhetsstrategier. Ett sätt att höja ribban är att applicera beprövade säkerhetsramverk som stöd i säkerhetsarbetet. Genom att tillämpa CIS Controls kan organisationer förhindra avancerade attacker och efterleva de regler som finns.

Vi bjuder in dig till ett TechTalk med Christoffer Strömblad, Cyber Threat Intelligence på Truesec, där du kommer få svar på dina frågor om CIS Controls, benchmarks och inte minst vad din verksamhet vinner på att tillämpa ramverket. Christoffer har fördjupat sig i CIS Control under flera år och nu får du möjlighet att ta del av hans kunskap och erfarenhet.

Ämnen du kan förvänta dig att få svar på:

  • Lär dig förstå CIS Controls
  • Fördelar med ramverket
  • Hur det bidrar till en säkrare IT-miljö
  • Hur du kommer igång med CIS Controls

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige