Gå direkt till innehåll
Så stoppas en ransomware-attack

Så stoppas en ransomware-attack

Tid 27 Maj 2021 14:00 – 14:40

Plats Webinar Online

2020 omsatte betalningar i samband med ransomware-attacker ca 3,5 miljarder kr och det genomförs i snitt en lyckad ransomware-attack var 11:e sekund. Ökningen mot året innan var över 300%. Inget av företagen som drabbats av detta var oskyddade men trots det drabbades de. Vilket skydd klarar 100% av hoten, 100% av tiden?

I detta webinar visar vi ett revolutionerande verktyg som automatiserar åtgärder för att bekämpa ransomware-utbrott i er miljö, vilket i kombination med de säkerhetslösningar ni redan har på plats ger er ett fullständigt skydd mot ransomware.

Delta i detta webinar för att:

  • Se hur en ransomware attack går till
  • Förstå vad som händer
  • Se hur attacken kan stoppas
  • Se hur en rapport kan se ut på vad som har hän

Fakta

Vilka bör delta: Alla som vill lära sig mer om hur en ransomware-attack går till och hur er organisation kan förhindra att dessa attacker skadar verksamheten.
Passar inte tiden? Registrera dig så får du tillgång till inspelningen av webinaret i efterhand.

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterat material

Inuit AB - Effektiva IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige