Gå direkt till innehåll
Passwords and privileged accounts - is there an easier way to manage them?

Passwords and privileged accounts - is there an easier way to manage them?

Tid 21 Februari 2019 14:50 – 8 Februari 2019 14:45

Plats Webinar

Ett av de största säkerhetshoten är missbruk av s.k. privileged accounts. Privileged accounts är de mest kritiska och kraftfulla konton vi har i IT-infrastrukturen och är typiska mål för hackers att lägga sina händer på för att via dom komma över känslig information.

Nu när vi flyttar alltmer av IT-infrastruktur till molnet blir det ännu mer utmanade eftersom vi inte äger informationen på samma sätt som vi gjorde tidigare. Vi har helt enkelt inte tillgång till loggar på samma sätt som vi en gång hade.

Hur kan du säkerställa att ingen utnyttjar något att dessa privileged accounts för att stjäla information?

Det kommer vi prata om i detta webinar där du får en inblick i hur du kan hitta en process att jobba med privileged access management (PAM) för att säkerställa att information inte hamnar i fel händer.

Kategorier

Kontakter

Markus Arvidsson

Markus Arvidsson

Presskontakt Marketing Manager Marknadsföring och PR 08-753 05 10

Relaterade event

Inuit AB - Effektiva och säkra IT-lösningar som förenklar din vardag

Inuit AB är en distributör specialiserad på produkter för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och Active Directory.

Inuit AB
Enebybergsvägen 10A
182 86 Danderyd
Sverige